Bugun ibb florya tesislerindeydim kuzenlerimle gittik gercekten cok guzel yerler var cumartesi gunu guzel olacakbugun hafta ici olmasina ragmen kalabalikti cumartesi gunu ana baba gunu olur herhalde
![]()
Sent my iPhone using
Bugun ibb florya tesislerindeydim kuzenlerimle gittik gercekten cok guzel yerler var cumartesi gunu guzel olacakbugun hafta ici olmasina ragmen kalabalikti cumartesi gunu ana baba gunu olur herhalde
![]()
Sent my iPhone using
Yemekten sonra hemen sahile iner sohbet makara on numara zaman geçiririz diye düşünüyorum. Yeşillik vs. çok güzel bir ortam florya tesisleri. Çekirdek falan da alırızBol bol konuşuruz.
Şuan özel mesaj attığım 13 kişi geri dönüş yaptılar, ve kesin olarak geleceklerini söylediler. Listede adı olup, henüz mesajı görmemişler var. Sanırım 20 araç oluyoruz![]()
Mesajlar hep yanlis kisilere gidiyor kim ilgileniyorsa telimi alain *****
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Saldo telimi yazdim burdan mecburiyeten kayit et
Maalesef işim gereği şimdiden gelirim diyemem ama müsait olabilirsem eşimle beraber gelmeye çalışacağım ancak c.tesi öğlen saatlerinde belli olur..
6 Vites Candır..
1+
22 Mart Cumartesi İstanbul Buluşması | Florya
Güncel Katılımcı Listesi
1- SaLDo +1
2- Danger Kadir
3- arbuk
4- cagataygumus86
5- outlife +1.5
6- TUNABOYLU
7- azoalatur +1 (%50)
8- Mr.ze
9- gokhan5142 (%50)
10- tayfux (%50)
11- Kingtornado +1
12- Varadero
13- brcan157
14- ozanoz93
15- d0guscan
16- Castell (%50)
17- omerr
18- merttutum
19- ermanadakale
20- black pearl
21- F500
22- ismet53
23- mesutt1905
24- sametmz
25- Aydemir36 +1
26- 16SS077
27- fatihknc +1
28- ertancingoz +1
29- ESH
30- aliastam
31- ScaNNeR +1 (%50)
32- aryildiz +1
33- ...
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
geride kalmasın günceli
toplaşıyoruz ya la günceli![]()
35 e yaklaştık güncelii tayfa yükleen![]()
34 BU 8001
Arkadaslar bizim antalyada yaptigimiz gibi ortak uzaklikta bulunan bir bulusma noktasi belirleyip orada bulusup daha sonra konvoy halinde florya daki tesise gecsek nasil olur ? Sadece bir tavsiye![]()
Fırat Tu
Konvoy sirinevler e5 ten baslayip sahilden floryaya giderse bombastik olur.alem meeting gorsun![]()
FALCON SLOT
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri