evet arakdaşlar istemdeğimiz araçta sorun çıktı Rabbimin takdiri sizce ne yapmalıyım.

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var geçen pazartesi günü doğuş otodan sıfır polo aldık ve aracamız şuan 350 km de cumartesi günü arabayı kendim yıkarken ön kaput üzerinde toplu iğne başından biraz daha büyük 7-8 tane mavi renkte noktalar gördüm incelemeye devam edince aracın şöför kapısında tavanında bagaj kapağında ve yolcu sol kapıda aynı büyüklükte lekelerin olduğunu farkettim ve aracı dün doğuş otoya görürdüm.boyadan sorumlu kişi geldi ve aracı inceledi hatanın fabrikasyon hatası olduğunu ve ne taleb ettiğimizi sordu bende ne yapabiliriz ddedim.cevabı ya araba komple boyanacak yada bu şekilde kabul edeceksiniz dedi.aracın fotoğraflarını çekti ve garanti bölümüne bildireceğini ve onlarında kendisinin dediği çözümlerden başkasını sunmayacağını belirtti.bende babamla birlikte tekrar doğuş otoya gittim akaşam üzerei satış temsilcilerinin bir üstü olan bir bayanla görüştük.oda aynı şeyleri söyledi size anacak 1000 ytl kadar servis ve yedek parça işlemlerinde kullanmak üzere yazı verebileceklerini belirtti.bizde bunu kabul etmedik.
bide yetkili kadın utanmadan siz arabayı sağlam aldımdiye imza attınız dedi.araba zaten garajdan gelmiş ve üzeri kir toprak içindeydi ben bu lekeleri nasıl görecektim.ayrıca arabanın heryerini kontrol etmek zorundamıyım.biz doğuş otoya güvenerek aldık aracı ve mağdur durumdayız.
sizlerden ricam ne yol izleyebiliriz yardımcı olurmusunuz.
sonuçta sıfır kilometre bir araç aldık ve araç boyasında hatalar mevcut aracı boyatmak ve bu şekilde kalması benim için maddi açıdan kötü.sizce ne yol izlemeliyiz biz aracı hiç bir şekilde kabul etmeyeceğiz gerekirse mahkeme kanalına bile başvuracağız.
saygı ve sevgiler