(sizlerle paylaştığım sorunu forum donanımada yazdım )

bayanla konuşurken siz bizim yerimizde olsaydınız napardınız dedim kadın cevap bile veremedi yanlızca bilemem gibi bir yüz ifadesine büründü oda biliyo mağdur olduğumuzu ama sesini çıkartamıyor.bide bugün arabayı doğuş otoya bırakacağız onlar kabul etmedi ama biz yine bırakacağız ve bu sebebden dolayı arabayı teslim ettik diye bir yazı almaya çalışacağız.kadın birde doğuş otonun bir uzman kadrosu olduğunu ve 2 haftada bir bursaya geldiğini belirtti onlar bişey söylemeden herhangi bir şey söyleyemeyiz dedi.bizde aracı bırakmak istediğimiz belirttik .bize burda kalmasın gezin dedi onlar gelince biz haber veririz dedi.sizce butür konularda arabanın belli bir kilometreye ulaştıktan sonra iade edilem süresi geçebilirmi.sonuçta araba 350 kmde.kadın belki kilometre yaptırıp iade şansımızı kaybetmemize sebep olur diye böyle bir şey demiş olabilirmi sizce .

çok sıkılıyorum gerçekten tamam mahmemeye vereceğiz ama para iade etmezlerki başka araç alalım yine vw alacağız.ya ondada böyle bir sorun çıkarsa inaanmıyorum vw gibi bir firmada böle sorun çıksın hayret