Alıntı tanju çınar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
asla ve kesinlikle asla. fiat ın hiç bir arabasını almam. gp kullanıcısıyım. buraya üye olurken araç hakkındaki şikayetleri görmek için üye oldum. gördümkü bir çok şikayet var, sorunun çözümünü servislerde aramış arkadaşlar.ben de aradım ama cevap hep aynı olabilir ve hallederiz. ben iki kere italya ya fabrikaya şikayet yazdım. beni italya dan fabrikadan aradılar. ikinci mektubum da ellerine ulaşmış. istanbul fiat dan yetkili aradı ve aracın değişmesi talebinde bulundum.şu an bekliyorum. çünkü benim görüşüm bu araçlarla ilgili arızaları Türk temsilcileri fabrikaya iletmiyor.her şeyin yolunda olduğu gibi bir izlenim yaratılıyor.hakkımı sonuna kadar arayacağım. ben müşteriyim hem de çok haklıyım.
Geçmiş olsun

aracın ayıplı mal olabilir.her firmada malesef böyle şeyler olabiliyor.yani lüks araç alsak da bu tip olaylarla karşılaşılabiliniyor..istersen örnek bulurum ama gerek yok sanırım.

aracınının ayıplı mal olduğunu bilirkişi raporu ile ispatlarsan tüketici kanunları gereği paranı ya da aynı aracın yenisini sana vermek zorundalar.

bu iş talep ile olmaz dava açıcaksın. talep edersen tamir etme yolunu seçerler.hakkını sonuna kadar elbet ara.

ancak araç ayıplı değil ise iyi bir serviste sorununun çözülmesini beklemekten başka yapacağın birşey yok.sorununu bana özelden yazarsan benim servise durumu bildirebilirim.belki bildikleri birşeyler vardır.