Alıntı hera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu soruyu bende düşündüm
evet alırım kırmızıyı çok severek aldım vazgeçemem ama bir tane daha alacak olursam siyahını alırım.. çok şükür şimdiye kadar canımı sıkan bir sorunum olmadı (boya koruma yapılırken kapı kollarım ağarmıştı,hatalı oldukları için düzelttiler,birde torpido zor kapanıyordu iki dk da yapıldı),servisede sohbet etmeye gidiyorum...

sitedeki sorunları okuyorum, bazıları çok ayrıntı geliyor bana ve gülüp geçiyorum açıkcası..sanki BMW 530 dan inmiş gp ya binmiş gibi beğenmemezlikler,eleştiriler almış başını gidiyor...10000 daha fazla ver yılda bir servise gideceğin araba al ozaman demek geliyor bazı arkadaşlara

bence biraz rahat bırakalım arabalarımızı üstüne titredikçe oluyor sanırım.. ilk arabam değil ama arabamla ilgili üye olduğum ilk funclub-forum. gp ma baktığım kadar kendime bakmıyorum diyebilirim, bu ilgide forumdan bulaştı bana da sanırım
olabilir sen sahinden inip boyle birseye biniyor isen sana boyle gelebilir ama 32.000ytl veripde boyle adi bir arabaya binmek bana cok koydu bunda onceki fiesta 100.000 km yol yaptım en azından beni cekici ile hiç servis gitmek zorunda bırakmamıstı bu araba ile ben 2 kere durup durur iken servise gittim bırakın bu iyinin kotusu zihniyetini birşey kötu ise kotudur bu arabayı bende severek ve isteyerek aldım ama sunu kabul ediyorum hata yapmısım sizler gibi ben aldıysam iyisini almışım o kadar para verdim kotu olamaz diye korkmayın ve itiraf edin