Alıntı Ozzy3327 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmiş olsun Orçuncum, ESP ve ABS tabiki çok faydalı ama yinede fazlasıyla temkinli olmakta fayda var
Abicim çok teşşekkür ederim sonuçta bu donanımlar bizim can sağlığımızı korumak amaçlı yapılıyor ve bunlara güvenip sınırları zorlayacak sürüş tekniklerinden kaçınmak gerekiyor. Ama dünde beri söylüyorum bu donanımlardan bir tanesi olmasaydı bu kadar kolay atlatamazdım diye düşünüyorum.

Alıntı karaelmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cok cok gecmiş olsun allah beterinden sakınsın brnim merak ettigim o parca o kamyondan fırladıgında komyon şöförü hicmi farketmedi bizler araclarınız seri halındeyken ses gelse cekeriz kenara bakarız bu ş r f s z kamyoncu hicmi ses duymadı aldı başini gitti üstelik hızınızda ölüme yol aca bilecek kadar cokmş ne diyelim kasaplardan korusun allah bizi

Grande Punto 1.3 Turbo Multijet 16V Siyah(Rock) 2008 75bg 195,55R16
Çok teşekkür ederim allah herkesi trafikte korusun cidden bazı olaylar saniyeliktir derler dün bunu yaşadım aslında çok basit gözüküyor sert bir fren ve sağ şeride geçiş ama gelin birde bana sorun bunu Kamyoncular ne yazikki ülkemizde ki kazalarda büyük bir paydada yer sahibi sorumsuz oldukları dünkü olayda tekrardan kanıtlandı benım ıcın adamın umrunda degıl bastı gitti ve o telaşla bizde ne plaka aldık ne rengini nede cismini hatırlıyoruz. Normal kullanıcıların kış lastikleriyle uğraşan polislerimiz aynı hassasiyeti kamyon ve ağır taşıtlarda gösterseler bir nebzede olsa faydası olucaktır diye düşünüyorum

Alıntı katip onur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmiş olsun.. (ESP, ABS ve ASR gibi güvenlik donanımları keşke her araçta standart paket olarak sunulsa)
Teşekkür ederim bu paketlerin standart hale gelmesi insan sağlığı ve güvenliği açısından şart ama nerden para kazanırım mantığı olduğu için üreticilerde bu durumun oluşması için baya bir süreç şart