Fiyat konusunda haklısın. 3,10 oldu hatta bir ara 3,30 ları gördü. Eskisi kadar bir esprisi kalmadı ama benzinle 45 krş yakan punto gazla 28 krş geçmiyor. Motora zarar verme olayına gelince. Eski sistemlerde bu çok daha fazlaydı buna katılıyorum ama yeni teknoloji de bu oldukça minimum 'a indirildi. Taktırdığın marka da önemli tabi. Benim arabam şu an da 175.000 de. Bir sürü sorun yaşadım araba da ama daha tüpe bağlı motorumda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tek eksisi motor benzinde belirli km 1 yağ eksiltiyorsa lpg yüzünden 1,5 eksiltiyor. Hepsi bu. Bu da zaten tam yağ değişim km sine denk düşüyor hep![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
haklısın kardeşim benimde punto dan önceki aracım palio idi lpg liydi ve çok memnundum ben kullanırken lpg 1,89 lara gerilemişti sene 2011 yaz ayları gerçekten dizelleri kıskandırıacak şekilde yakıyordum uzun yolda 17 kuruşları görmüştüm hemde bendeki palio en çok yakıyor denilen tek nokta 1.4 lerdendi.
Geçen yaz başı bende Puntom ile uzun yolda 16-17 leri gördüm. 80 tl lik gaz ile 495 km gitmiştim. Ki gittiğimde gaz daha tam bitmemişti ama sağolsun devlet gaza öyle bir zam dayadı ki benzine yaklaştı. Zaten gazın tek esprisi ucuz olmasıydı. Yoksa litreye vurduğumuz zaman 100 km de benzin 7 yakıyorsa lpg 8-9 yakıyor zaten. Ama buna rağmen yine gaz benzine göre avantajlı tabi fiyatı 4 tl yi bulmaz ise.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri