Arkadaşlar dün itibari ile aracımın kaloriferi çalışmamaya başladı 2010 punto 1.3 yanlızca 4 seviye fanda çalışıyor masraf yapmak istemiyorum neden aynaklanmış olabilir.
Arkadaşlar dün itibari ile aracımın kaloriferi çalışmamaya başladı 2010 punto 1.3 yanlızca 4 seviye fanda çalışıyor masraf yapmak istemiyorum neden aynaklanmış olabilir.
Konu kadir07 tarafından (15/01/2014 Saat 15:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı
aracım GRANDA PUNTO
pilakam 34 :GP ....
Torpitonun arkasında kalorifer-klima rezistörü var. Fazla ısıdan dolayı rezistöre bağlı olan kablolar eriyebiliyor veya lehimleri kopabiliyor. Ya da komple rezistör bozulabiliyor. Bir oto elektrikçiye kontrol ettirin isterseniz. Digital klimanın ki 170 tl falan sanırım, analog klimanınki daha uygun diye biliyorum. Sıfır fiyatı yani.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Bende de aynı problem vardı. Bir kablo kopmuş sanırım onu bağladı düzeldi. Masraf 10 TL
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri