Herkese tekrar merhabalar. Benim davanın seyri biraz değişti. Çok detaya girmeden anlatmak isterim.
Davabıb duruşma günü beklenirken TOFAŞ tarafıyla sürekli görüşmelerimize devam ettik. hem ben hem de karşı tarafın uzlaşmaya yakın bazı yaklaşımları oldu. Bunun sonucunda benim 2012 Punto aracımı belli bir değer karşılığında ( benim beklentime uygun ) geri alım yaptılar. Bununla beraber sıfır km araç alımında indirim ve katılım yapmasına görüş belirttiler. Dava için avukat masraflarımızda iptal olmuş oldu böylece.
Sıfır km Punto URBAN almak istedim ama Türkiye stoklarında yok, en erken gelişide 2,5 ay sonra oluyorBu nedenle farklı modellere yöneldim.
2013 MY 500L Rockstar 1,6 Mjet II Beats Edition için bana iyi bir teklif yaptılar.
Sonuç olarak aracımı bugün bayiye teslim ettim. ( 3. Punto aracım olduğu için neredeyse ağlayacaktım, artık evdeki model oyuncaklarıyla avunacağım )
Cumartesi günü yeni aracı teslim alacağım.
Benim gibi sorun yaşayanlara tavsiyemde şudur:
Türkiye de hak aramak gerçekten zor ama hak arandığında bellki % 100 beklentilerimizi karşılayacak şekilde olmuyorsada bir şekilde karşılık alınabiliyor.
Umarım herkes aracını sorunsuz, kazasız, belasız kullanır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri