Çok geçmiş olsun. Konuyla çok alakalı değil ama, o parça değişebilen bir parça mı? Bana öyle gelmedi de, emin olamadığım için sormak istedim.
Çok geçmiş olsun. Konuyla çok alakalı değil ama, o parça değişebilen bir parça mı? Bana öyle gelmedi de, emin olamadığım için sormak istedim.
O parça, arka tamponlardan başlayıp aracın a sütunun ön çamurluklarla birleştiği yere kadar yekpare galiba..
Arka çamurluk bu, tabiki öncelik tamirinin denenmesi olur.
İyi bir usta güzelce düzeltecektir, inşallah tamirle hallolur.
-----------------
Bence MTC'ye danışmadan elletme. Git bir fikir al en azından.
Çekiçsiz büyük oranda düzeltirler bileSadece sivri kırıkları düzeltemiyorlar, ama yine de doğru bir yönlendirme yapacaklardır. Adamların tek çalıştığı konu bu.
Konu celenlee tarafından (11/01/2014 Saat 21:08 ) değiştirilmiştir.
Orası arka çamurluk değil, öne kadar uzanan tek parça bence ve ustalar onu güzelce çkip macunla düzeltirler parça değiştirmekle uğraşmaya değmez...geçmiş olsun bu arada..
Parcanın değiştirilmeden kaporta ve boya ile düzeltilmesinden yanayım.Yarın birgün satarken boya varsa ufak sürtme tabir ediliyor, parça değiştiyse ağır kaza malesef...
Ayrıca iyi bir usta mükemmele yakın yapar bence yeter ki ustasını bul.
Tekrar geçmiş olsun kardeşim.
Geçmiş Olsun dostum kaza nasıl oldu?
Değişme sakın. Tampon filan olsa değişsen de olur da o parça kesilip kaynak yapılır. Düzelttirin bişeycik olmaz...Lakin ucuz olmaz işçilik en az 300-400 alır iyi bi usta
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri