*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Lancia delta hard black kullandım 1 yila yakin araba resmen passat sinia bir hb arac ici konsol bravo gibi ancak arkasi daha genis arabam mat siyah parlal tavan ozel seriydi bakan herkes hasta oluyodu ancak satana kadar anam agladi bizim millet afedersiniz ama malki galerici sozuyle harekrt ediyor ozeelikleri biton ici geniş tasarimi kendine baktirmadan durulacak gibi degildi. Ama inanin okadat mukemmel bi araci okadar ucuz sattimki icim yandi. Bizim bu insanlar golf opel der alir kendinden 3 gomlek ustum bravoya 4 gomlek ustun lanciaya tutulmadi der almaz. Hatta isin komigi lanciayi bravodan ucuz sattim . Ama sunu diyebilirimki birdaha asla lancia almam mukemmel olmasına ragmen
Driven by the future
Hocam seninle Hard Black için baya pazarlık ettik şartlar o zaman için beni baya zorlayacaktı birde senin aracın yaşa göre km si beni tedirgin etmişti ama favorim her zaman Hard Black tir bu araçta!
Yaklaşık 2 yıl sonra nasip oldu. Multiair Turbo motor cam tavan ve düşük km beni cezbetti o zamandan içimde kalmıştı ölmeden alacağım demiştim gözümü kararttım ve aldım.Bu araçları ancak benim gibi hastaları alır elbet bizde bir meraklısını buluruz zamanı geldiğinde.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
İnş. bulursun tabi dediğim gibi arac mükemmel ama burası türkiye okadar aptal insanlara denk geliosunki satacağın zaman arabayı yakasın geliyor yani. Allah kimseyi dara düşürüp aracını sattırmak zorunda bırakmasın heleki elindeki arac lancia gibi müthiş ama satarken para etmio diyecekleri bi araçsa. Güle güle binmen dileğiyle kardeşim![]()
Driven by the future
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri