Alıntı byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir araba da senin icin sadece motor mu onemli yani ? Motor.olsun baska bir seye gerek yok diyorsun ? Yol tutus, guvenlik, konfor, az ariza ve kaliteli parca kaporta bugun senin aavundugun su punto nun airbag yeri catliyor gunesten. Ne elli bini bu arabaya ? Sen daha airbag gogusu catlayan opel, wv falan gördün mu ? Ya da fabrika cikisi arka kapısı acilmayan ?

Bakımını yapmazsan bırak Opeli Mercedesten BMW'ye hepsinin göğüsü çatlayabilir... O senin arabana ne kadar bakım gösterdiğinin bir göstergesidir, 1 ay yazın güneşin altına bırak bakalım nasıl oluyor gögüsü.... Ben 50 bin verilir diye bir mesaj yazdığımı hatırlamıyorum.... Fiyatlar yükselecektir dolar Euro arttığı sürece 50 değil 60 bini de bulur.. Opel daha 2014 fiyatlarını belirleyemedi bile çünkü kur artışından dolayı neredeyse 60'dan başlatmaları gerekecek...... Ben sadece senin bu gereksiz yere fanatizm derecesinde Corsaları övmene anlam veremedim...... Ben Punto mükemmelde demiyorum..... Opel iyi Fiat kötü şeklinde fanatizm yapılmasına karşıyım.... Neyse gereksiz polemiğe girmeyeceğim.iyi geceler sana....