Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bana dedikleri şu; üretimde orjinalinde olmayan bir bir parçayı takarsak ki bunun içinde yazılım atacaz bunun sonucunda araç o sonradan takılan parçayı tanımakta güçlük çeker tam randımanlı çalışmaz çok sorun yaşarsın dediler.
en çok hoşuma giden tanımakta güçlük çeker kısmı oldu Acaba arçları toplamadan önce parçaları karşılıklı koyup bir birini rahat tanıyanları mı bir araya getiriyorlarmış merak ettim ???
Tesisatı olmayan bir araçta tesisatı çekip kolu söküp takması yaklaşık 1 1,5 saat falan sürüyor. Size tavsiyem uygun bir zamanda parçayı tedarik edip a montajı yaptırmanız bu size fiat servisin orjinal kol için istediği tutar olan 525 tlden (yol hariç) daha uyguna gelir diye düşünüyorum. Parça kapağıyla 330 tl + ın işçiliği ile 450 500 tl falan patlar. hem de cc sahibi olursunuz.
Onu diyen birde servisin en yetkilisi artık şeflerimi müdürümü bilmiyorum ama daha genç bi çocuk, eski adamı tanıyorduk o ayrılmış yerine bunu koymuşlar daha acemi sanırım

Alıntı ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi bende yardım ederim be ne olacak artık puntom olmayabilir ama hala nasıl yapılacağını hatırlıyorum Aramızda 80 km var ki bu ara Denizliye çok sık gider oldum. Gidemesem de bi parça parası verir ben ücretsiz takıp aktivasyonunu yaparım.

Ama ücretsiz dediysek o kadar da ücretsiz değil karşılığında bi çayını içerim söyleyeyim
Ali kardeşim sağolasın, aracı bugün sanayide bi fiatçıya bıraktım genel bakımını yapacaklar direksiyondaki sorun içinde sadece o işe bakan biri varmış ona göstertecek tamircim duruma göre bana haber verecekler. Değişirmi tamirmi olur artık akşama öğrenecez, eğer değişecekse ve maliyete kaç olacak onuda öğrenirim sana ulaşırım ben.

Ayrıca bende yarı nazilli li sayılırım, hanımın annesi ve akrabaları nazilli li. Çok tanıdık var orda, hatta cuma günü öğleden sonra nazilliye gelecem akşama kadar ordayım.