hayırlısı olsun teşekkürler babam bakmış boyasız hatasız güle güle binin
Ewet 39 plaka, ewet hocam cihat usta idi galiba ismi , super bir beyefendi tabiri caizsede motorun sesini dinleyen nadir ustalardan... Ayrica sanirim babaniz ewet oda elemanida bende cok begenndik araci... Araciliginizla da cihat uataya tekrar tesekkur ediyorum.. İslerim var istanbulda ama halledersem en kisa zamanda bi tatli sardirip gidicem 6. Sanayiye)
Telimdeki resimleri nasil eklicem bilmiyrum becerebildigim zaman resimde eklicem
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
teşekkür ederim, işte resimler...
Ama sanki on tamponda bi ayarsizlik soz konusu gibi
ne gibi hocam? renginde mi?
C2105 cihazımdan gönderildi
Masallah Kazasız belasız inş
yok , tampon ile kapuk çizgisi arasında... darbe yok ama sankı zamanla sarkmış biraz... ayarlatıcam...
baktırmakta fayda var benim de gözüme batar görsem.Eğer bi işlem için tampon söküldüyse bundan da olabilir.
C2105 cihazımdan gönderildi
Hayırlı olsun kardeşim, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Araç grande mı evo muydu? Yazdıysan kusura bakma dikkat etmediğimden soruyorum, birde puntolar hakkında çok fazla bilgim yok.
tampon sokulmemıste bı ufak surtmus .. belkıde ondan... hocam arac grande bu arada.. ama nedendır ben grandenın tıpını daha cok sevıyorum ...
Ben grande ile evo yu arkadaki punto yazsını görmeden ayırt edemiyorum bazende cama yapışıp ön göğüslüğe bakıyorum grande mı evo mu diyebelkide şimdiye kadar çok dikkatli bakmadığımdandır.
olabılır... Genel olarak memnunum aractan.. ıcerıye aldıgı motor sesı harıcsankı lınea bu konuda bıraz daha basarılı gıbı..
Allah kaza bela gostertmesun hayirli olsun
LG-E460 cihazımdan gönderildi
Tesekkur ederim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri