Aaaa olurmu o bir Volkswagen audinin genleri var...(bknz:İroni)
Jetta'nın testleri de çok başarısız zaten (kendisi gibi) ama kabul edilebilir fiyatıyla TR piyasasında tutunan bi araç. ESP'li Emotion Linea'nın kaymak gibi döndüğü virajda (Jetta'nın ESP durumunu bilmiyorum) Jetta bi ara popoyu bırakmaya kalkmıştı o günden beri her gördüğümde küfrederim Jetta'ya.Gerçi Volkswagen'in yol tutuş konusunda zayıf kaldığı Volkswagencilerinde kabul ettikleri bir gerçek. Passat, Golf forumlarına bakabilirsiniz. Muadilelrine göre berbat bir yol tutuşu sergiliyor Vag'ler.
Aaaa olurmu o bir Volkswagen audinin genleri var...(bknz:İroni)
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
öncelikle hayırlı olsun kimseye kulak asmam ben olsam. honda elegance baktım ooooo dediler çok yakıyor fluence baktım expesion dizel ooo dediler klima arızası var yerden yüksek iyi yol tutmuyo dediler.bravo dedim piyasası yok dediler.Daha bir sürü ıvır zıvır mükemmel yok yani
Jetta bende önermem geçen sene araç bakarken bende araştırdım galerideki adam bunu önermiyorum vs demişti işin özü parasını hak eden bir araç değil bana kalırsa superb tsı elegance bakın eğer 0 km almayacaksanız
Jetta gercekten basarili bir arac arkadaslar..vag grubu araclarin cogunu fiat la karsilastirmak sacma olur gercekten cok farkliuzun sure jetta kullanma sansim oldu be araci epey bir zorladim gayette guzel sonuclar aldim hep..yol tutusu kotu denmesi garip sehir ici 160la viraj donmuyoruz neticede
fiyat konusunda birsey diyemem bravo bile 70.000 gibi sacma bir fiyata satiliyorsa vw cok ucuz bence
ayriyetten golf-leon-octavia vs gibi tercihleride arastirin bayilerde testine cikin almadn
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Yeni kasasi 2013 model olarak arkadaşimda var ve gayet mükemmel full paket. Malzeme kalitesi iyi ayrintilar güzel düşünülmüş far yikamalarina kadar estetik. 1.2TSI 120hp di yanlis degilsem 1.2 demeyin sakin inanilmaz atak ama motor ufak oldugu icin yüklenince çok yakiyor. Ayrica ben 2009da bir önceki kasayi sifir almistim 1.9 TDI 6 ileri DSG ve gayet memnun olarak 3 sene bindim 1.9un torku, çekisi, dsgnin sporttaki atakliğini anlatamam
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
bazı yorumlar kedi - ciğer - mundar üçgeninde olmuş....
golf 1.4 tsı ye hayır demem 6 kasa sı şık ama
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri