evet haklısın 2 bin zaten kredinin ıcınde cok farkedılmeyecek.8bin cekıyordum 10bin cekıcem demekkı onun yerıne
evet haklısın 2 bin zaten kredinin ıcınde cok farkedılmeyecek.8bin cekıyordum 10bin cekıcem demekkı onun yerıne
arkadaslar hepınıze tşkler dün grande puntoyu aldık active 5 kapı titanyum gri dualogic 26 binden daha fazla ındırım yapmadılar. aslında dynamic ıstemıstım ama otomatıgını cok zor buluruz cok gecıkır deyınce bunda karar kıldık.hepınıze tekrar tşkler
Hayırlı olsun Melda! Güle güle, kazasız-cezasız kullan...
Sabırsızlıktan bir çoğumuz senin gibi tercihler yapmak zorunda kaldı zamanında... Sıkma canını ve GP'nun keyfini sür...![]()
murat tesekkur ederım.evet bıraz bekleyebılseydım aslında ıyı olurdu ama o kadr uzun zamandır araba arıyorumkı artık tak demıstı yanio yuzden beklemeyı goze alamadım.zaten bayının de dynamıc dualogic bulma konusunda pek umudu da yoktu nedense
![]()
hayırlı olsun. o parayı modifiyeye harcarsın.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...![]()
teşekkurler arkadaslar
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
Benim arabam senin düşündüğün bütçeme uygun dediğin arabadan ben çok memnunum
dynamıc için vericeğin 2000 ytl farkla çelik jant ve sis farlarını rahatlıkla alabilirsin.klima
nın bence dijital olup olmaması çok önemli değil, en kötü stil paketi (15' alüminyum jant+sis farları=750 ytl) alırsın. eğer arabayı kredili alıcaksın 2000 ytl bence önemli bir fark
bence;
hangi marka yada hangi model olursa olsun, alınan araç üst yada orta donanım olmalı.
hani özelliklerine bakıyonuz, çok fark yok, neden bu kadar fiyat farkı var die düşünüyorsunuz ama, üst donanımda kullanılan kumaşın kalitesi bile farklı oluyo die biliyorum
çok doğru kumaş bile farklı.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
güle güle kullanın, bende de aynısı fire active t.gri dualogic var. bende yeni aldım daha 350km deyim. Dynamic version için 2 ay beklerdiniz. Dualogic kullanımına dikkat, yokuş çok olan bir yerdeyseniz city fonksiyonunu kapatın.
tekrar merhaba arkadaslar
bu hafta puntişimi aldım cok sukur...sımdılık bırbırımıze alısmaya calısıyoruz.sol ayak işini hallettım sayılır alısmak bıraz zaman aldı gercekten.yokuslarda gerı kacırma problemımı daha halledemedımsakın trafıkte yokuslarda arkamda olmayın heran gerı kacırıp carpabılırım
)) arac sımdılık bıraz zor hızlanıyor ama motoru acılmadıgı ıcındır sanırım ınsallah sureklı boyle olmaz.ee bıraz acemıyım zaten o yuzden cok da anlatacak bırsey yok benım aklıma gelen.puntişim ve ben mutluyuz ınsallah kazasız belasız cezasız devam eder saadetımız
yakında resımlerını de yollarım
kazasız belasız kullanırsın inş.![]()
hayırlı olsun gp niz kazasız belasız kullanmalar dilegile
evet yan aynalar gövde rengı .otomatık ve duz vıtesı ayırmak ıcın böyle bır sey yapıldıgını söyledıler
İyi günlerde kullanman dileğiyle Melda...
hepsi güzel ama +skydome kesinlikle olsun![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri