Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
78 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Fiat Punto'nun üretimine son veriyor!

Güneş Doğar
    GUNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

şimdi nereden başlasam acaba....çok söyledik çok yazdık(markanın bakış açısını)....yazdıkça üstümüze gelindi...bu otomobil markası saçmaladıkça dibe batıyor...benim bir türlü kanımın ısınamadığı punto'nun artık üretim bandında olmaması beni bile üzdü...yazıktır günahtır demek istiyorum....türkiye'de doblo ve fiorino satarlar artık...

ali can
    boby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 19

yeni kasa puntoyu heyecanla beklerken bak şu habere..bütün heryerde çarşaf çarşaf aynı haber..umarım araçlarımızın değeri düşmez

gökhan gokan
    rohan4421 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 81

Fiat bu cok normal artik icimi dokecem , en iyi arabasi bravonun reklam filmini cekmeyen doblolarla imaj yapmaya calisan en bilinen ki efsane olacak tek isim punto yu bitiren bi markanin bayisinden daha iceri girilmez. Yarin bravoda biter . Yav arkadad 500 adini nie kullanion sekment mi yukseltecen gene yukselt ama adi punto olsun , ha ust sekment araba yaptin bravoyu nekadar tanittin kactane reklamda var kactane satabildin ya bu fiat alinmaz derlerdi biz kizardik demek bundan dolayi motor araba harikada olsa seni sonra arkandan vuran bi markaya para verilirmi? Wv bilmiomu golfun adini deisip yeni bi arac yapmayi ? Opel vectrayi bitirdi insignia yapti sonuç ortada unutmayin efsaneler olmez yeniden dogar clioya bakin o bile efsane olcak. Marea yi gelistirse bugun fiatin passati olurdu onu bile silen bi markadan bi .ok olmaz kusura bakmayin
    Driven by the future

4. Bu mesajı için 2 kişi rohan4421'ye teşekkür etti:

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

aşırı bir fiat sever olarak katılıyorum sana. Bir daha ki aracım fiat olmayacak onu biliyorum ama kısmette ne çıkar bilemem...

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Bikaç yıl önce hangi modelini ne zaman bitireceğine dair bir tablo vardı. o tablo sanırım doğru çıkacak. Bravo da gidici anlaşılan.

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı GUNES Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi nereden başlasam acaba....çok söyledik çok yazdık(markanın bakış açısını)....yazdıkça üstümüze gelindi...bu otomobil markası saçmaladıkça dibe batıyor...benim bir türlü kanımın ısınamadığı punto'nun artık üretim bandında olmaması beni bile üzdü...yazıktır günahtır demek istiyorum....türkiye'de doblo ve fiorino satarlar artık...
    sanada gün doğdu bende bekliyordum fiat düşmanları ne zaman ortaya çıkacak diye ilk çıkan sen oldun

ferhat sasmaz
    turboferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 56

Len daha arabyı yeni almayı düşünüyoduk vazgeçelim barii )

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı yeniuye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki bu puntonun ileriye dönük 2 el fiyatlarını nasıl etkiler ? Bence düşürür kanaatindeyim kendimi 2. El puntoyu alacak vatandaş olarak düşünüyorum bakıyorum piyasaya sıfır modeli yok direk kafadan 3 4 bin düşer bundan da en çok benim gibi yüksek modeli aracı olanlar etkilenir diye düşünüyorum

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
    Hocam aslında aracın tutulmasına göre değişir bu durum. bende astra h var..aldığım fiyata çok rahat bir şekilde satabilirim. hatta piyasada otomatik dizel çok olmadığı için astra h ların otomatikleri karaborsada gidiyor..

caner adanır
    marineros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 76

İlginç bir durum gerçekten. Geçen yaz başı 2 ay İtalya'da kaldım iş sebebiyle. Bu 500 modelleri orada piyasaya sürülmüştü ve sanırım bizim ülkede o zaman yoktu.Yoktu çünkü aracın tipi çok garibime gitmişti.fiyatı ayarlanabilirse tutar gibime geliyor fakat araçların segmentleri farklı ki o da tartışılır.
    Ben puntoların fiyatlarının fazla düşeceğine inanmıyorum.Zira kuş modellerinin dahi 8-10 bin liradan alıcı bulduğu bir piyasada puntoların fiyatlarında fazla bir oynama olacağını zannetmiyorum. Çünkü firma aracı durdurma kararı alıyor, piyasadan çekilmeyi değil.karamsarlık yapıp birçok insan aracını düşük fiyata satarsa zaten kendi kendilerinin piyasalarını düşürmüş olacaklar.
    Unutmayalım ki bu piyasada altyapısı teknolojik geliştirmeye izin vermeyen, devamlı aynı tip araçlar üreten başka bir firmanın yan kolu olan arabalar var.bunlara skoda, seat, dacia örneklerini verebiliriz.eğer o araçları güvenip alıyorsanız,fiatı gözü kapalı alabilirsiniz derim.zira italyan hükümeti bundan 10 küsür yıl önce krizdeki fiata destek vererek teminatı olduğunu göstermiştir.
    Unutmadan şunu da yazmak isterim, Afrikanın bir ülkesinde adını hatırlayamadım şimdi, doğan, şahinlerin sıfırları üretilmeye başlanmış yani efsaneler ölmüyor sanırım sadece adamlar yaptıkları satışa göre ülkenin alım gücüne göre seviye atlatıyorlar.iyi günler dilerim.

fatih çam
    fatihcam13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6

işe bak ağustos'ta sıfır almıştım

işin tuhafı golf/focus/jetta vs. segmentlerde kimse fiat'ı diğer markalarla kıyaslamazken - hatta bundan imtina edip diğerlerine hakaret sayarken...

iş punto'ya geldiğinde "fiesta'dan corsa'dan iyi, polo ile denk" olduğu fikri hakim olabiliyordu. durup durup rakiplerine göre en iyi konumlandırılmış modelini bitirmek neyin nesidir.

ben aracı almadan önce burada ve başka forumlarda, "fiat iyidir ama modeline sahip çıkmaz" deniyordu. demek ki bu nedenleymiş.

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Yollar özellikle grande punto kaynıyor. Linea, albea ve punto ticariler ile birlikte Fiatın tutulan yüzü. Bravo en iyi aracı tutmadı yollarda bravo yok. Herkes astra golf alıyor o sınıfta.. Lüks araç retro araç neyine.. Mini varken 500 tutmaz... Fİat marka algısını değiştirmek istiyor ama zor bu işler...

Mehmet Aşkın
    Moderatör elbruz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 458

Gerçekten Fiat için yanlış bir politika en tutulan modelini bitireceği yerde aynı isimde geliştirerek devam ettirmesi gerekirdi, anlamak zor tam saçmalık...

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Haber eğer doğruysa gerçekten yazıklar olsun demekten başka birşey kalmıyor bu markaya.Yıllardır aynı isimle piyasada istikrar yakalamış satışları da fena olmayan bir modeli kaldırmayı planlıyorsa artık o markayı savunmanın bir esprisi kalmamıştır benim için.Bu forumda veya diğer forumlarda fıat için müşterisini düşünmez,güvenilmez,istikrarsız,para verilmez gibi yorumlara hep birlikte karşı çıkmıştık ama bunu da yaparlarsa artık o kişilere haksızsın demek mantıksızlık olur.Bana göre bu karar sadece ismini zedeleyen bir karar olmayıp bizzat fıat'ın çöküş sürecini başlatan bir karardır.Bu adamların gerçekten ford.vw,toyota gibi profesyonel bir mantıktan uzak bir biçimde çalıştıklarına artık inanmaya başladım.
    Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Yakında FIAT ismini tersten TAIF diye yazarsa da şaşırmamak lazım

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Punto piyasaya çıktığı 1994 yılından beri benim gönlümde hep b segmentinin kralı olmuştur.Şimdiye kadar 3 puntom oldu.Umarım bu haber doğru değildir ve Punto üretimi devam eder ama eğer gerçekse de Fiata biraz hak veriyorum.Global anlamda düşünürsek 500 başarı elde etti.Yeni çıkan 500L ise Türkiye yollarında bile her geçen gün artarak görüyoruz.Şimdi bir de b segmenti (puntonun birebir karşılığı olarak) bir 500 olursa o da başarılı olacaktır kesinlikle.Tabi benim gönlüm Puntonun devam etmesinden yana...

ti ner
    tiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 44

Fiat'ın yanlış politikasıumış, büyük zararı olacakmış, mış da mış. Sİze ne kardeşim, zarar adamın zararı. Firmasını adam yerine koyup arabasını satın alanlara bu kadarcık değer veren bir firmayı siz niye düşünüyorsunuz ki. Batar da marka komple sıfırlanır inşallah.

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 87

fiat 500L nin fiyatlarına baktımda 55-60 bin arası.kimse kusuruma bakmasın ama hiçbir FİAT o paraları etmez.Bunu sırasıyla şahin,dogan,uno,palio ve grande punto sahibi olmuş biri olarak söylüyorum.ben zamanında puntoyu alırken aynı fiyattaki pololarda ABS bile opsiyoneldi fakat gp dynamic de dijital klimasından tut 4 airbag a kadar herşey vardı.şimdi bakıyorım 2006 puntoyu 18-19 a satana kadar göbeğimiz çatlıyor adamlar 2006 polonun hurdasına 22 istiyor.bu kafayla giderse fiat 5 seneye kalmadan fabrikayı çinlilere satar.

caner adanır
    marineros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 76

Arkadaşlar merak etmeyin hiçbirşey olmaz.yedek parça üretimini durdurmadığı müddetçe hiçbirşey olmaz kanımca.

Mert JR.
    TMRT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Edilen teşekkür: 18

Alıntı chn73 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiat 500L nin fiyatlarına baktımda 55-60 bin arası.kimse kusuruma bakmasın ama hiçbir FİAT o paraları etmez.Bunu sırasıyla şahin,dogan,uno,palio ve grande punto sahibi olmuş biri olarak söylüyorum.ben zamanında puntoyu alırken aynı fiyattaki pololarda ABS bile opsiyoneldi fakat gp dynamic de dijital klimasından tut 4 airbag a kadar herşey vardı.şimdi bakıyorım 2006 puntoyu 18-19 a satana kadar göbeğimiz çatlıyor adamlar 2006 polonun hurdasına 22 istiyor.bu kafayla giderse fiat 5 seneye kalmadan fabrikayı çinlilere satar.
    Fiat çok ağır taştır Saab'a Chevrolet'ye benzemez. Fiat ailesinin varisleri İtalya'da hükümetten bile daha güçlü insanlar ve tek bir sözleri ile hükümet ve dış ticaret politikası değiştirten insanlar. Çinlilere satmayı geçtim General Motors'dan hayrına Dodge, Jeep, Chrysler'i falan satın aldılar hadi batmasınlar diyerek. Son olarak 120 Bin TL'lik Fiat mont'u ve (yanılabilirim bu fiyatta) 90 Bin TL'lik Highline Volkswagen Tiguan'ı sırayla test edin. Volkswagen Tiguan bu parayı hak ediyor diyebilirseniz eğer ben daha tartışmam bu konuyu Ben ettim şahsen. Ben Bravo'yu alırken Golf Highline'ı da test ettim Tiguan'ı da montu da 500L'yi de...

muzaffer yavuz
    mywzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 23

fiattan beklenen bır davranıs adamlar kararlı ordan oraya atlamaya kendılerı bılırler... turkıyede 500 e para verecek adam cok az puntoya zor bınıyorz

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon