arkadaşlar tekrar söylemek istiyorum araçları almak için sormadım. Tamamen sizlerin görüşlerini merak ettiğim için ve tecrübeleriniz varsa aktarmanız için soruyorum..
dostum civic astra ve bravoya hiç bulaşma 2. el piasası ölü2 senedir kullandığım bravomu yeni sattım sıkıntı
![]()
arkadaşlar tekrar söylemek istiyorum araçları almak için sormadım. Tamamen sizlerin görüşlerini merak ettiğim için ve tecrübeleriniz varsa aktarmanız için soruyorum..
Rahat satılsın derseniz Astra ve Focus.. Ikısınıde kullandım astra benım beklentımı sadece motor anlamında karsılayamadı ama cok dert etmem dersenız sıkıntı yok.. Focus ıse arkadasın dedıgı gıbı gercekten dar ve bana bıraz fazla motor sesı var gıbı geldı ozellıkle kabın ıcınde..
Gulietta kullanmadım fakat begendıgım bır arac alırken degılde satarken bas agrıtır dıye dusunuyorum.. Soyle derler Alfa ınsanı ıkı kere sevındırır bır alırken ıkıncısı satarken noterde yuzunuz guler.. Onun harıcında cok basarılı arac.. Civic benzınlısı bana cok ıyı hıssettırdı ama dızel motor olarak yenı gırıyolar pıyasaya.. Yanı ne olur ne bıter ıkıncı el pıyasası ne duruma duser , dızelı basarılı mıdır hıc bır bılgım yok.. bu konuda sızın ısteklerınız beklentılerınız daha onemlı.. yanı ceksın yeter dersenız astra , retro dersenız alfa , hemen satılsın ısımı gorsun dersenız focus ne olucanı bılmıyorum ama gercekten begendım dersenız de civic.... Diye düşünüyorum...
hocam liste güncel konuştuğumuz ve tercih edilen araçlar olarak düşündüm birde kendi kendime hani aracımı değiştirsem hangilerini düşünürüm dedim ve aklıma bunlar geldi..şu an da mesela i30 ile kia ceed i de koyabilirdim diyorum..yani mercedes a serisi desem biraz tuzlu v40 desem piyasada çok az..eklenebilir tabiki yukarıda da okuduğun üzere bazı arkadaşlar farklı araçlar söylemişler tabikide listeye başka araçlar da eklenebilir..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri