Active donanımda hiç bir sorun yaşamazsınız. Yalnızca donanım olarak en boş seri active'dir. Dolu donanım ise dynamic olandır. Arada dijital klima, çelik jant, gövde rengi ayna kapakları, 3 satır yol bilgisayarı (active olanda 2 satır gerçi bazılarında 3 satır oluyor) vb donanım farklılıkları var. Araçtan beklentinize göre donanım tercihi yapabilirsiniz 2009-2011 arası gp 1.4 active kullandım şu anda da evo 1.4 active kullanıyorum ve bu donaınm seviyesi benim için gayet yeterli çok bişey beklemiyorum araçtan çünkü donanım olarakBu arada esp vb özellikler dynamic de var mı bilmiyorum. Puntonun en güzel yanlarından bir tanesi de standart donanım olarak abs ve klima sunması gerçi günümüzde bir çok marka aynı şeyi yaptı.. Fiyat konusuna gelirsek bence 22.000 TL iyi bir rakam gibi duruyor eğer araç temiz ise ki öyle söylüyorsunuz.
NOT : City direksiyon sorunu hakkında sitemizde bir sürü konu mevcut bi incelemenizi tavsiye ederim. 2006-2007 modellerde görülen kronik elektrik destekli direksiyon arızası. Servislerde şanslıysanız ücretsiz değiştirilen bir arıza ancak sonuç alamayan bir çok arkadaşımız da var. Araç sahibine bunu sorgulamanızı öneririm. Kronik arıza görülmüş ve değişmiş ise sorun kalıcı olarak giderilmiştir güvenebilirsiniz.
Şimdiden hayırlı olsun...
M.K.ATATÜRK
active de olmayanlari soyleyeyim
-el tutamaclari
-sis lambalari
-çelik jant
-isitmali aynalar
-digital klima
-4 cam otomatik
-renkli aynalar
-renkli kapi kollari
-torpido isigi
-bagaj isigi
-3 satir yol bilgisayari
-dış sicaklik göstergesi
-diz hava yastiklari
-iç kapi kollarinda aydinlatma
vs.vs.
ben şahsen bunlarin yoklugunu hissediyorum,bazilarini yaptirmaya kalktim astari yuzunu geciyo.en basitinden el tutamaclari 200 tele gibi bi rakam.ben de bunlari yaptirmaktansa dynamic alirim daha iyi diye dusundum
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri