4Lastik Jantlara Takılacak ve Balans yapılacak, araçtaki jantlar inecek, yenileri takılacak.
Bu işlemin hakkı nedir sizce? Piyasası nedir?
30TL Balans 20TL Lastik Takma (Araçtan Jantın sökülmesi takılması zaten bu işlemlerin içinde) MAX50TL olmalı diye düşünüyorum.
Ama gel gör ki 80 Diye diretip, Hadi 70 SON olur diyorlar.
Yorumlarınızı merak ediyorum..
Of of ne diyeyim abi. Kim kimi yakalarsa işte. Ben izmirde yaptırdım aynısını keza ben rot kollarıda değişti. kollar dahil işçilik vss 80 aldı adam. Bİlmiyorum
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
1 Kere Terziye sormadan Pantolon Paçası yaptırdım, 60Yaş üstü bir terziydi, o günden sonra sormadan yaptırmıyorum işlerimi!
5TL'ye 2 pantolan aldım(10TL), ikisinin paçasına 10TL verdimHemen karşısındaki terzi 2TL'den paça yaparken amca sanat yapıyorum ben dedi 5*2TL aldı. Dedim EŞŞEKLİK bende amca, sormadan verdik sana!
Demek sormadan soksak aracı, zaten piyasası belli diye, ne tutturursa geçircek!
Sanayide biraz dolanayım bakalım, ille uygun bir yer vardır.
45 tl ye balans + lastik değişimi yaptırırım tanıdıklarımız varAnkara için.
Kayseri- Ankara- Karabük- Yozgat- Nevşehir de 30 TL civarı
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
1 lastik sadece balans 7.5tlterk edecem bu memleketi istanbul kadar pahalı.
gölbaşında 4 lastik değişimi, sökme-takma ve balans 40 lira
isteyen olursa yardımcı olurum...
Gebzede tavsiyesi olan yok mu peki![]()
ben geçen hafta gülveren shell in arkasında lastikçiye 40 değiştirdim. hatta adam abi senden 35 alacağım dedi ama ben 40 verdim bayada memnun kaldım çok özenerek yaptığı işçilikten dolayı. Çevremde k tanıdıklarımda oraya yönlendiriyorum onlar da memnun.
biz iki kış lastiği değiştirdik balansta yaptı 15 tl![]()
Burada da 40 liraya yapiyorlar.
Tapatalktan tepetaklak gönderildi
biR derdiM vaR biN dermanA değişmeM
Konuyu biraz hortingen yapayım
şuan piyasa nasıl acaba?
İnternetten sipariş verdim lastik ama takma parası yüksek olursa bir işe yaramayacak. Benim dükkanın burda petlas kışlıklar 140 TL. değişim balans vs içinde ücretsiz. Ben internetten 110a Alım tanesini. Kendim değiştirteceğim. Bakalım ne kdr uyguna gelecek![]()
50 TL ve üzeri seyrediyor fiyatlar. tanıdık falan bulursan 40 TL yaptırırsın. Tanıdık yok dersen N11 üzerinden 12.75 Tl montaj hizmeti (1 adet) satılıyor.
Konuyu ben açmışım şaşırdım bir an görünce
Arayışım sonucu:
Gebze Devlet Hastanesinin Orda Michelin bayiini bulmuştum: 30TL Lastik Değişimi+ 30TL Balans Tabelası vardı: 4 Lastik değişimi+Balans 50TL almışlardı.
Tabi şimdi zamlanmış: Tabelası 40TL+40TL olmuş..
** Gebze Köşklüçeşme Opet karşısında 2 lastikçi var, boş vaktinde giderseniz 60TL onun fiyatı da.
Ankara Şaşmaz lastik sök tak + balans 50 TL verdim. Ben aracımı çıkarmaya hazırlanırken BMW marka bir jip geldi. Bizim çırak usta kaç para diyim diye sordu. Ustasıda 100 TL söyle dediYani adamına göre muamele beyler.
Ankara Kazımkarabekir caddesinde 50 lira dedi balans ile birlikte 40 olur mu dedim olur dedi. Degistirdik.
NE Mutlu TÜRKÜM Diyene
istanbulda rot balanscılarda en son gordugum bırınde daha dogrusu yaptırdıgım rot ayarı 40 tl balans ta tekerlek bası 10 tl
banana emege gore fazla ucret gıbı gozukuyor
ben balans ısını lastık takan lastıkcılere yaptırmaya basladım onlar daha uygun oluyor rot ayarı ıcın hala baska cozum bulamadım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri