yine her zamanki gibi benzinli kullananlar benzinli daha avantajlı sorunsuz demiş, dizel kullananlar da dizel daha avantajlı demiş
kime göre neye göre ? ihtiyaca göre değişir ...
Aslını astarını bilemem ama, otomobil firmaları neden böyle bir haber çıkarsın ki? Sonuçta adamlar dizel otomobil de sunuyorlar pazara, ki dizel araçların fiyatlar mağlum, fiyat yüksek olunca kâr oranı da artıyor...
Ha derseniz ki Honda çıkarıyor bu haberleri, o zaman inanırım![]()
yine her zamanki gibi benzinli kullananlar benzinli daha avantajlı sorunsuz demiş, dizel kullananlar da dizel daha avantajlı demiş
kime göre neye göre ? ihtiyaca göre değişir ...
tüplü ve öfkeliler konuşmaya başlamış
ben kendi görüşümü yazdım kardeşim bana göre benzinli araba her ay en az bi sorun çıkarır![]()
Ne gibi bir sorun çıkartır mesela? Daha önce yazan arkadaşın dediği gibi bakımını yapmadıysan aracı hor kullandıysan ya da senden önceki sahibi varsa o aracı çok kurcaladıysa çıkartır tabi. 3yıl oluyor aracımı alalı çok şükür hiç üzmedi beni tabi ben de onu üzmüyorum. Ne yapılması gerekiyorsa fazlasıyla yapıyorum. Yağını suyunu zamanından önce değiştiririm bujisini kablosunu ne gerekiyorsa. Bakımları düzgün ve zamanında yapılmayan her araç sahibini üzer sonra da araca mana bulunur. Bu yakınlarda forumda benzinli araç sahiplerinden çok dizel sahipleri dert yanıyor aracım çok yakınıyor aracım çok yakıyor diye. Yok egr valfi yok turbosu yok hortumu bir sürü tertibat var dizelde.
tüplü ve öfkeli
şofbenmiki bu tüple çalışsın azcık paraya kıyında dizel alın![]()
Azcık olsa neyse 7000tl fark var. Farkla donanım alsam yaptığım kmye göre daha keyifle araca binerim. Dizel active bineceğime benzinli full kitli araca binerim. Ben de para yetişmedi mecbur benzinli active aldım. Param olsaydı benzinli full kitli skydomelu araç alırdım o ayrı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri