Hocam ne 205 km2ler, yok 210 km' ler havalarda uçuşuyor yaw. Fire 1.4 77 bg ile yapacağınız kontrollü, sağlıklı ve güvenli olarak durabileceğin şekildeki maximum hız,160-170 km arasıdır, gerisi hikayedir. Nokta:)
Printable View
Hocam ne 205 km2ler, yok 210 km' ler havalarda uçuşuyor yaw. Fire 1.4 77 bg ile yapacağınız kontrollü, sağlıklı ve güvenli olarak durabileceğin şekildeki maximum hız,160-170 km arasıdır, gerisi hikayedir. Nokta:)
Eski arcim 2009 model fire di sifir aldim 4 sene bndim ama 196 gecmiyir arac istedigin kadar yokus assa olsun bide aracda eksoz vardi kicinibyirtiyor 150 den sonra hizlanabilmek icin
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
kardesımlerım abımlerım burda 4 bın devırde ıken 120 ıle gıden bır aracdan bassedıyoruz bu arac sımdı 4bın devırde 120 ıle gıderken 6100 devre gelınce 193 mu oluyor
aracınız 4000 devirde 120i geçmiyorsa , baskı balata kaçırıyor demektir, ya da göstergede sorun vardır.
Daha üst devirlerde kontrol edebilirsiniz, daha yüksek devirde daha çok kaçıracaktır.
3000rpmde 95
4000 de 127
5000 de 158
6000 de 190 gider
Yani Devir-Hız ilişkisi baskı balata kaçırmadığı sürece lineerdir.
CENKERR
Bülent DAYANIKLI
Sabah saat 6'da fatih sultan mehmet köprüsüne girerken yalnış yola girdim bomboş bi yol ve çok *hafif yokuş dipgaz 210 gördüm hayır anlamadım ki gözümemi inanmasam ? bence sen zorla arabanı
su stock fire 210 yaparken bır vıdeo paylasırmısınız lutfen bırde hafıf yokus yukarı russatta fıre yazıyor motor t-jetmi
fire motor aracın fabrıka verısı max speed 175
4 yıl kullandım aracı
valla günah almıyımda şu forumda çoğu konularda bi vatandaş yüzünden hep şüphe duyuyorum ya ben günah alıyorum ya da forumdan daha hala ayrılmadı o vatandaş sürekli giriyor adını bilen bilir eğer oysa neyse.
Vallaha en son hızım bu tabiki punto ile değil.Ankara-Antakya arası 4.30 saatte gittim ama kendi puntomda 1.3 aktive modeli ile 180-190 anca gördüm güven tenkin etmediği için hemen geri düşürdüm hızımı ama Allah var 12 de çıktığım yola Ankara'dan Mersin Anamur'a 5.30 saatte girdim.Buda bence iyi bir sonuç.veya daha inandırıcı olsun Ankara'dan gece 2 de yola çıktık sabah 9 da Balıkesir Ayvalığa indik Okan Atak kardeşimle buda bizim için bir mucizeydi.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Evet doğru.
Amin cümlemize ins. Ama konuyu biraz okudum da saçma gelen fire motor kendinide parçalasa 210 yapamaz diye düşünüyorum. Tabi şahsi düşüncem kötüleme amaçlı değil bu söylediğim.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Konu sahinden nereye geldi la
Discovery cihazımdan gönderildi
Yorumlaraa ne guldummmm :)
LG-E460 cihazımdan gönderildi