Alıntı leomar32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer böyle bişey yapılırsa araca reabet azalır. Ederi belli. Gümüşü altın diye satamayız. Fiyatın kalite olarak Türkiye'de pek iyi oldugu söylenemez. Fiatın tercihinin sebebi her usta fiata bakar ve yedek parça sıkıntısı yoktu. Fiyatı yukarı çekme işlemi yaparsak tercih artar. Aynı musteri rakiplere bakar ve sağlamlık olarak alman araçlarına kayar. Yine siz bilirsiniz bana uyar nasıl olsa benim aracımdan satılık 13 tane var Farzı misal bugun poloların gidip 1.2 sini alan çok nadir insan var ama satış rakamları çok yüksek. Polo 1.2 olmasından dolayı ve tür takılmamasından dolayı müsteri kaybediyor. Bunuda punto evo topluyor. Piyasamız dengeli. Birde şöyle bir durum var altınızda 2008 0 boya 30000de bir dynamic punto olur. Aynı aracın uzun kilometrede olanlarındansa insanlar 1000 tl fark verir sizin aracınızı alır ama sızın aracınız nadir olanlardandır bu parayı hakeder. Diğerlerinin vurdusu kırdısı çok oldugu için fiyat taban yapmış olur. Yani işin aslı su. Temiz punto sayısı oldugunca az bu durumdan fiyatlar dusuk. Arabasına ıyı bakan opsiyonu koyup karını ediyor bu arabadan.
tamda benim arabayı tarif etmişsin 2008 model dizel grande punto orjinal km 25400 de şuan.sadece sol arka çamurlukta rötuş boya var oda park esnasında duvara sürtmeden onun bile fotosunu çektim.