kıyaslamak bile yanlış elbette grande punto en iyisidir bu araçların arasında eğer bir sıralama yapmam gerekirse ;
1- Grande Punto ( uzakara birinci (
2- Palio
3- Logan
4- Tata indigo
sizce bu araçlardan hangisi daha iyi
kıyaslamak bile yanlış elbette grande punto en iyisidir bu araçların arasında eğer bir sıralama yapmam gerekirse ;
1- Grande Punto ( uzakara birinci (
2- Palio
3- Logan
4- Tata indigo
puntoyu ayırıcaksan bu araçlardan arkasından indigoyu sonuncu yap loganla palio arasında kararı sen ver 2. sıra için![]()
Driven by the future
kesinlikle GP
Grande Punto'yla TATA kıyaslanmamalı. Dacia'nın da kasaları pek çirkin ama Renault arabaları ve motorlarına karşı güveniyorum ben. Sizin yerinizde olsaydım direk Grande Punto seçerdim
daCIA logan dünyanın en iyi arabasıhele bi de o statıon wagon kasası var tadından yanmez
![]()
abooov bunlar nasıl seçenekler böylesorması bile ayıp
![]()
![]()
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
Euro NCAP | Dacia Logan | 2005 | Crash test - YouTube
Euro NCAP | Fiat Grande Punto | 2005 | Crash test - YouTube
iki testi izleyin ondan sonra karar verin tata indigo nun testide yok sanki
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
1 gp 2 palıo 3 tata 4 logan.tatanın yeni modellerinde m.jet ve fıre kullanılıyor.buda hintliyi aslında avantajlı kılıyor.
tata indigo dünyanın en çirkin arabası juke'den sonra tabi![]()
bu mevzuyu açan belki farkında değildir ama, puntoya ve fiata ağır bi küfür olmuş bence.
bencede punto nun bu araçlarla kıyaslanması bile çok yanlış ama konuyu açan arkadaşın kasıtlı yaptığına inanmıyorum ama gerçekten ne palio ne logan ne alaka ? hele tata indigo ya hiç girmiyorum bile yani hiç araçtan anlamayan bir adamı bile koysan önüne bu 4 aracı göstersen direk punto nun üstün ve bu 3 araçla kıyas edilmeyeceğini duruşundan anlar ..
Bütçesi uygun olmaya birisi tata ile kıyaslayabilir gayette, bunda garip bir durum yok...... Gönül isterdi Mercedes alalım..... bütçemiz buna yetti... Herkes ayağını yorganına göre uzatmaya çalışıyor..........
Şu şekilde sorsa kıyaslanırdı: Arkadaşın 24-25BIN TL'si varsa
2013/14 Sıfır Tata mı,
2. el Dacia/Palio mu,
yoksa 2008-2009 Punto'mu diye sorsa daha mantıklı olurdu![]()
Buna kıyas demeyelim de, tercih diyelim bana kalırsa. Tata ile Punto gerçekten kıyaslanmaz. Daha doğrusu kıyas kabul etmez. Sadece bütçe açısından bakıldığında, fiyatları benzer olduğu için "siz olsanız hangisini alırdınız" diye sorulabilir bana göre.
Yoksa aynı mantıkla sıfır kilometre 500bin dolarlık spor bir araba ile, 90 yaşında antika ve yine 500bin dolarlık arabayı kıyaslayabilmemiz gerekirBuna da kıyas değil de, tercih desek yine daha doğru olur.
Son olarak, Tata mı Punto mu sorusuna cevabım; tabii ki Punto. Punto daha pahalı bile olsa, Punto. Bütçe yetmiyorsa, sıfır Tata yerine, aynı fiyat aralığında 2. el başka bir araç alınabilir. Hiçbir şekilde Tata almazdım ben olsam.
Böyle bi kıyaslama yerine küfür etsydin daha iyidi. Gp yi bu araçların yanına koyma...
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri