Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam opel 98 yılında classic 2 yi çıkardı ama 2004 de aslında kasayı değiştirdi ve 2009 da birdaha değiştirdi fakat ülkemizde classic kasalara talep üst düzeyde olduğu için üretime ve satışa devam edildi..mesela opel astra h kasa halen daha j kasanın yanında kısıtlı bir şekilde satılıyor ki opel kendisi açıkladı Türk müşteriler istediği için 2014 e kadar üretim devam edecek diye..yani sizin dediğiniz gibi tek kasa ile 12-13 yıl gitmedi.. 15 yıl içinde 3 kasa değiştirdi ve sattı..hemde bu kasalar makyaj falan da değil tamamen birbirinden farklı..gel gelelim opelin satış konusuna..Opel tok kapı sesi gibi şeyleri özellikle olarak satıyor olayını ilk defa sizden duyuyorum..şunu da söyliyim opelin 98 model astralarına isterseniz eğer cc taktırabiliyorsunuz sadece kolu değiştiriyorsunuz.yine 2004 yılında çıkarılan astra h kasada cc ve esp standart değil ama sport ve cosmo paketlerde mevcut yine eğer isterseniz sadece kol değişimi ile taktırabiliyorsunuz.bu arada bende 2006 model emotion model punto vardı ki o zamanki en dolu paketti yine de cc yoktu..bildiğim kadarıyla çok çok çok nadir puntolarda cc vardı o zamanlar..clio olayına gelince kesinlikle haklısınız clio1 ve clio 2 gerçekten sadece şehir içi kullanılsın ve az yaksın amacıyla çıkarılmış araçlardı ama bence clio 3 ile birlikte bu segmentte çok iyi bir iş başardılar.punto, grande punto ile birlikte 3-4 sene 1 adım öndeydi ve gerçekten de grande punto çok güzel satış rakamlarına ulaştı ki ulaşması da lazımdı çünkü gerçekten çok güzel keyifli bir araç ama puntonun bu olaylarda 2015 i beklemesi 1 adım önde değil de maalesef bu segmentte 1 adım geriye düştüğünü gösteriyor..
oda sizin görüşünüz clio o adilikle hiçbir zaman punto nun önüne geçemez birkere motor konusunda multijet bence dci den çok daha iyi bir motor şirrkette tam 4 tane dci motor 70 bin demeden turbo ve enjektör arızası verdi bunu size belgeleriyle ispat edebilirm gelgelelim oldukça hor kullanılan sadece 10 binde bir yağı değişen bir adet doblo bir adette palio multijet 120 bini devirmesine rağmen motoruna anahtar değmedi.neyse konu uzamasın ama motor aracın kalbidir ve renault un multijet gibi dizel bir motor yapması şuanlık mümkün görünmüyor kasa dediğin önemli değil ki fiat tasarım konusunda renault tan başarılı buluyorum 2005 senesinde çıkmış grande punto bile 9 sene geçmesine karşın birçok çıkan yeni modellerden daha şık ve çizgileri daha modern duruyor