Yağmur sensörü var far sensörü yok hocamNeyi merak ediyorsan sor ben cevaplayayım benimkide 2012 punto lounge ama 2013 şubat trafiğe çıkışlı.
merhaba arkadaşlar,
2012 lounge model araçlarda yağmur sensörü ve far sensörü var mı?
ben aracı ikinci el aldım fakat donanımlarını tam olarak bilmiyorum, internette de bulamıyorum. 2013 lounge ile arasında donanım farkı var sanıyorum.
bilen bir arkadaş 2012 lounge puntoların tam donanım listesini yazabilir mi acaba?
teşekkürler, iyi forumlar.
Yağmur sensörü var far sensörü yok hocamNeyi merak ediyorsan sor ben cevaplayayım benimkide 2012 punto lounge ama 2013 şubat trafiğe çıkışlı.
Benim arabam 2012 punto lounge 75 bg mjet. O kullanım kılavuzunda gösterilen herşey var hocam. Gerçekten ilginç.
KULLANIM KLAVUZLARI
Link bu. Puntoyu seçip 2012 yılını seçerseniz klavuza ulaşırsınız.
Benim aracımda ekim 2012 çıkışlı duologic+ lounge paket ancak yağmur-far sensörü ve kararan dikiz aynası yok en full pakette para ile bile alınamıyordu diye hatırlıyorum.
2012 lounge, trafik çıkışı ağustos 2013
far sensörü yok. estetik iç aydınlatma yok.
onun dışında her şey var.
yağmur sensörü, park sensörü, kararan dikiz aynası, viraj içini aydınlatan sis farı, blue&me ve sesli kontrol, bluetooth ile konuşma, cruise control vs.
O yuvarlak şey klimanın sensörü. Tam otomatik klima var tabii sizde, onun sensörü işte. Auto moduna aldığınızda o sensörden gelen bilgiler doğrultusunda ne yapacağına karar veriyor.
Benim aracım da Ocak 2013 trafiğe çıkışlı 2012 model Lounge otomatik. Far/yağmur sensörü, otomatik kararan ayna ve estetik aydınlatma yok maalesef. 2013 modellerde var ama. Üstelik 2013'ler 16 inç jantlarla geliyor.
fiat ın en kızdığım şeylerinden biri neyin ne olduğu belli değil bir bakıyorsun aynı donanım aracın bir sene öncekinde olan özellik bir sonraki senede yok
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri