Sezgin afedersin ama tam sorunu anlayamadım.
Asıl konuyu kaçırıyoruz galiba. Bir şekilde gönüllü yürüyen bir sistemle kart - Etiket -Üye kartı bastırıyoruz onların dağıtımını yine gönüllü olarak dağıtıyoruz. (Misal search ün bana gönderdiği stickerlardan isteyen arkadaşlara kısa sürede dağıttım. Şuanda da elimde 1000 adet kart var (Arabalara bırakmak için). Az sonra onunla ilgili bir konu başlığı da açacağım.) Vaziyet buyken ve en hızlı şekilde bir format belirleyip kartımıza kavuşmamız için zamanımızdan işimizden gücümüzden fırsat yaratıp uğraşırken, senden tam olarak hala amacını anlayamadığım bir sitem görüyoruz. Kartların basılmasıyla ilgili maddi sıkıntı yok. Aramızdaki herhangi bir arkadaş bu ücreti cebinden seve seve karşılar. Ki buna gerek yoktur. Diğer bir çok örnekte olduğu gibi 15 dakikada bu parayı toparlaya dabiliriz. Buradaki problem daha çok insanların bu konuyla pek de ilgilenmiyor olmasıdır. Burada bir kaç arkadaş işi başlatıp bir iki format ortaya atıp beyin jimnastiğiyle en iyi sonuca gitmek için bi girişim başlattık. Konuyla ilgili arkadaşlardan pek alternatif gelmedi. Şu durumda iki önemli alternatif var elimizde. Bunları değerlendirip kısa sürede sonuca gitmek istiyoruz. Herkese ayrı baskı maliyetleri arttıracağı gibi karışıklığın artmasına da sebep olacaktır. Kulüp kartımızı bastırır ve kaydadeğer bir ciddiyetle kart basmaya başlarsak eninde sonunda Fiat ve diğer firmalar kulübümüzü ciddiye alıp kendileri teklifler getirmeye başlayacaklardır.
Dediğim gibi. Niye bir sitemle karşılaştık anlamış değilim ama emin ol buradaki problem para veya sponsor değil. Sticker işini doğru düzgün organize edemediğimizi düşünmene ise üzüldüm. Aramızda bana Search'e veya şehir başkanına sticker için ulaşıp da olumsuz yanıt alan bir arkadaş gösterebilir misiniz? Lütfen biraz daha saygı.