benim 1 mesajda resim yok..gerçekten..pc ayarları ile ilgili olabilirmi?
1. Kart
2. Kart
3. Kart
4. Kart
5. Kart
Hiç biri olmasın, başka bi şiy olsun.
benim 1 mesajda resim yok..gerçekten..pc ayarları ile ilgili olabilirmi?
Hadi bastır 1 numara...
Az kaldı yakalayacan 4 numarayı..
Evet sayın seyirciiler kartlar son düzlüğe girerken 4 numara önde, ikincilikte 2 kart boyu mesafede 1 numara var. Onun hemen sağrısında yarım kart boyu mesafeden 5 numara geliyor.
son 400 metrede 1 numaranın ciddi atağı var bakalım 4 numara bu atağa cevap verebilecek mi?
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Bak heyecanlandım şimdi![]()
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
Bencede 1. örnek yazı karakteri degiştigi taktirde (GP nun kendi logosundaki gibi) en güzeli olur.
Bunu beğenmediniz mi arkadaşlar? Yoksa arada gözden kaçtı da görmediniz mi? Ne dersiniz? Ben Beğendim açıkcası![]()
Benim tercihim sonuncusu! 4.'ye oy verdimmiştim... Ankette sonuncu olmadığı için dikkat çekmemiştir![]()
Herkes beğendiğinden yaptırsa olmaz mı? Artık bankalar bile flexy kart uygulaması yapıyo.
Bence de. Sonuçta tek elden kart bastırıp dağıtıcaz. Hem basım maliyeti açısından hemde güvenilirlik açısından tek tip kart en iyisi olur. Bu arada karar versek artık yavaş yavaş. Ben her ne kadar 1 nmarayı konuyu başlatıp beyin jimnastiği yapalım diye bi altyapı olsun düşüncesiyle hazırladıysam da anketteki başarısı ilginç geldi şimdi. Padawantr en çok oy alan ikisi kalsın ve arkadaşlardan yapıcı bir kaç eleştiri alıp sonuçlandıralım. Misal kartta olması gereken bilgiler hala net değil. Bu işte çok fazla uzamasın. Bi an önce kartlarımız cüzdanlarımızdaki sıcak yuvalarına kavuşsun...
Abi bi de ilginç olan, ne ben ne de Padawantr tasarımcı değiliz. Photoshopu öylesine kurcalayarak öğrendim. Tahminim Padawantr da öyle. Tasarımcı arkadaşlardan da destek bekliyoruz. Hadi biraz gayret.
Banka kartlarında da çoğunun kartı farklı renkte ve tasarımda ama herkes yine o bankanın avantajlarından yararlanabiliyo.
Servislerdeki indirimden yararlanmak için kartın üzerinde grandepuntotr üyesi ve üyelik numarası yazması yetmez mi?
Bankanın bilinirliği ve güvenilirliği ile sitemizin durumunu karşılaştırmak yanlış olur. Adamlar her gelen adamda ayrı kart görürse bunlar kendileri bastırıp bastırıp geliyolar intibası oluşabilir. Ben hala tek tipten yanayım.
Kendimiz bastırsak ne olcak ki sonuçta bu siteye herkes üye olabiliyo. Bu siteye üye olunurken herhangi bişey ne soruluyo ne isteniyo. Bu sitede benim ev adresim bile yok ve birçoğumuzun plakası bile yazmıyor.
Ama dersenki yok hayır bu kartları biz değil fiat bastırıcak ve herkesten kapsamlı bilgileri istenecek yani önüne gelen bu siteye üye olamayacak dersen sana sonuna kadar katılıyorum.
Çok doğru bi noktaya parmak bastın. Kartların basımı ve güvenillirliği tek elden kontrol edilmeli. Fiat bastırmasa bile en azından kart çıkarılan üyenin tüm bilgileri muhafaza edilmeli gerekirse şasi no ve tc kimlik no ya kadar alınmalı derim. Güvenlik işini konuşup optimum bi uygulama buluruz.
Ya olmadı kartın arkasına şasi ve motor noyu da yazabiliriz. bi de ne diyecem ya benim turuncu çok oy almış ama ben onu bi sevmedim ya migrosun kartına benziyo. Bu benim fikrim. Ayrıca dediğin gibi ben grafiker değilim. Sadece bazen işime resim kes parçalada yarıyo photoshop. Ben bu kartları illa bunlar olsun diye koymadım. Bakalım ne gibi şeyler çıkıyo diye denemek için koydum. Ama kimseden de (özellikle grafiker olduğunu bildiğin Okyzan'dan) ses çıkmadı. Shoparr da sadece 1 tane yaptı bıraktı. Bi kaç deneme daha yapsaydı bari. Ama dediğim gibi en çok oy alan 2 taneyi koyalım ama ben turuncuyu beğenmiyorumBence en son yaptığım daha güzel turuncudan. Anketi tekrar yapmak yerine senin tasarımı bastıralım. Ama yine de siz bilirsiniz
Bi de bak ne diyecem. Senin kartın karizma durması bence biraz da fotodan kaynaklanıyo. Benim tipi gören kartları beğenmiyodur.8M 8M 8M
[QUOTE=
Bi de bak ne diyecem. Senin kartın karizma durması bence biraz da fotodan kaynaklanıyo. Benim tipi gören kartları beğenmiyodur.8M 8M 8M[/QUOTE]
Estağfurullah AbiBende aynı noktaya takıldım. Yok mu 275 kişide bi tane daha tasarım yapacak adam?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri