Hepimiz yollasak bu arkadaşa meil daha iyi olmazmı?
Printable View
Sıfır arac aldık arka stoplar bugu yapti. Aradik fiat merkezi yenilenmiş stop takıldı iyi düzeldi derken onlarda bugu yapti. Arka kapilarin gicirdamasi klimadan gelen hırıltı bunlari duymazdan geliyoruz artık. Birdaha fiat almam. Ama aractan ötürü değil, sırf servislerin b.klugundan.
GT-N7100 cihazımdan 4 ile gönderildi
mekanik şeyler bu araçlar. her türlü arıza olabilir, bozulabilir, deforme olabilir vs vs. lakin ne olursa olsun yetkili servislerin tavırları yüzünden bir çok insan araçlarından soğuyor almama yoluna gidiyor.
yazık çok yazık.
kadir arkadaşa kesinlikle katılıyorum. artık biirlik olup yetkililere sesimizi duyurma vakti gelmedi mi?
site yöneticisi arkadaşlar lütfen bu konunun sümen altı edilerek arada kaynamasına izin vermeyin. bi metin yazıp bulabildiğimiz yetkililerin mail adreslerine ve fakslarına bu metni iletmek bize bişey kaybettirmez.
Asıl sıkıntı fiat arabalarda servislerin beceriksizliği yüzünden sorunun tam olarak çözülememesi.Arka kapılar açılmıyordu serviste yapıldı dediler, 1 sene sonra tekrar açılmamaya başladı.Tavan döşemesi yapıştırıcıyı kusmuştu,döşeme değişti 1 sene sonra tekrar yapıştırıcıyı kustu .Geçenlerde forumda okudum city motoru değişmiş sonra tekrar aynı arızayı yapmış,değişim yapılan city motorlarının tekrar arıza yapmayacağı ne malum.
900 tl ye serviste değişimini yaptırdım
Dediğim gibi en son genel müdürlük %50 parça maliyetinden + işçilikten feragat etti.Son olarak yine bir kaza atlattım ve mecburen yukarıda dediğim tutara parçanın değişimini serviste gerçekleştirdim.Bundan sonraki süreci forumda ki diğer arkadaşlar gibi takip edeceğim gelişmelerden haberdar ederim.
Bu konu üzerine ortak bir mail yazılsa sonuçta hemen hemen hepimizin dertleri aynı bilhassa city ve bunu toplu olarak italyaya yollasak bence bir etki yaratır en azından dikkat çeker diye düşünüyorum
Bu arada bende 2 gün sonra servise gidiyorum city sebebi ile gelişmeleri sizlere yazarım
Bir önerimde bugüne kadar elinde bu konu üzerine mahkeme kararları olanlar varsa onların hepsinin bir başlık adı altında toplu olarak birarada bulundurulması mahkemeye gitmeyi düşünen arkadaşlara kolaylık olabilir.
selam arkadaslar. bende yenı grande puntocuyum. aldıgım arac 102 000 kmde 80 000 km kadar servıs kapsamındaymıs benım cıty modunu tamırıne servıs yan cızermı. tavsıyelerınıze ıhtıyacım var. saygılar selamlar
Evet arkadaşlar, uzun zamandır görüşemiyorduk. Bilenler bilir zaten başlıktanda anlaşılabilir. Konunun geldiği son noktayı noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyorum. Umarım işinize yarar ışık tutar. Admin arkadaşlarda istedikleri gibi belgeyi kullanabilirler, Saygılarımla.
Not: Fiat bayilerinin yaklaşımları dışında bu olayda artıları eksileri olabilir fakat konu tamamen fiat genel müdürlükle alakalı bir durum, genel merkezdeki "Serpil" hanımada bu belge ayrıca ithaf olunur!!!!
https://s1.directupload.net/images/140430/adrkf2tv.jpg