Alıntı alpercabuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Serkan Bey,

"ancak bu sorunu iyi niyet kapsamında garantiden halleden arkadaşlarımızın sayısı baya çok.." Demizşsiniz, muhtemeldir.Lakin;

Bilginiz olsun şu an servisin arkasında durmadığı en az 20 tane forum üyesi ile karşılaşabilirsiniz.Bunlardan bir tanesi de benim. Aracımın ön kaputunu su koymak dışında servisten başka bir yere götürmediğim halde 2000 TL masraf isteniyor,bu gün beni arayan bir yetkili %50 %50 karşılayalım diyor, kronik, fabrikasyon hatalı, ayıplı bir malın pazarlığı, ironiye bakar mısınız trajikomik.

Alper bey öncelikle mağduriyetiniz için çok üzüldüğümü belirteyim en az sizin kadar fiat servislerinin tutarsızlığından ben de rahatsızlık duyuyorum.. ben yalnızca kendi tanıdığım ve yasal yollarla veya iyi niyetli servisler sayesinde değişimini yapan arkadaşlardan bahsettim. Sizin durumunuz gerçekten saçma sapan.. diyebileceğim bi şey yok haklısınız. Ben sadece yeni arkadaşları ön yargıyla karşılamamak adına olumlu olumsuz tarafsız bilgi vermeye çalışıyorum.. Sinirli olmmakta ve fiatı kötülemekte kendinize göre haklısınız ama bu durum genellenebilecek bişey değil ben de 19 yaşında hevesli bi arkadaşın hevesini kırmamak adına işin olumlu tarafını gösterdim.. Kimsenin mağdur olmasını asla istemeyiz ki forumların bi amacı da kimse mağdur olmasın diye bilgi vermektir. Tekrardan çok geçmiş olsun sitede değişim yapılan belgeler vs mevcuttu bunların çıktılarını alıp tarih tarih, isim isim belirterek fiatı arayabilirsiniz diye düşünüyorum sonuçta tüm bu kayıtlar servislerde mevcut.

Yani izmir, istanbulda. ankarada 30 kişinin değişim yaptırdığı kaydı mevcutsa bence bu fiata hak iddaa etmek için iyi bi referans olmalı.. Hukuki bi girişimde bulundunuz mu?