Ahmet kardeşim 2008 model gp ve 2011 model evo kullandım / kullanıyorum.. Bunca sürede bana zararı dokunacak en ufak bi sorunla karşılaşmadım uğraştığım şeyler hep kendi takıntılı olduğum azcık tıkırtı sesi gelse bulup yaptırma vb şeylerdi. City servo motoru bizim elektrikli direksiyon sistemimizin bi elemanı ve 2006 -2008 modeller arasında kronik sorun olduğu da doğru (en çok 2006 ) ancak bu sorunu iyi niyet kapsamında garantiden halleden arkadaşlarımızın sayısı baya çok.. Sözün özü gp fiyatında oranla çok daha üst kalite bi araç diye düşünüyorum. Hem duruşuyla hem de motor kalitesi itibari ile. Sen t-jet düşünüyosun anladığım kadarıyla.. T-jet benzinli turbo motora sahip yakıtı fire ative benzinlilere göre elbette bi miktar fazla olacaktır ama performansı da o doğrultuda tabiki. Burda tjet kullanan ve aracından memnun olmayan bi forum üyesi arkadaş yok diye biliyorum. Bu sebeple gönül rahatlığıyla alabilirsin sadece aracın geçmişini çok iyi sorgula sonra sürprizlerle karşılaşma.. Yetkili serviste ekspertize sok, şase no'dan tramer sorgula vb önlemlerini al.. Eğer performansa çok takılmam diyosan fire active veya daha donanmlı fire dynamic düşünebilirsin yakıtta üzmez.. Ama t-jet kullanım zevkini vereeğini zannetmiyorum.. Yani 20000 - 40000 TL aralığında model model, çeşit çeşit punto var temiz ve güvenilir bi tane bulursan keyifle binersin.. Kronik sorunlar ve yedek parça maliyetleri artık yan sanayi haricinde neredeyse aynı her markada o yüzden ucuz yedek parça diye bişey kalmadı yerli araba yaparsak belki ilerde.. Hayırlı olsun şimdiden..