Alıntı akselerbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi geceler herkese bugün 2008 model gri Gp için pazarlık yaptım aracın başlıca özellikleri. 8 airbag dedi satıcı ama emin değildi. Dijital klima elektrikli bel şişirme 4 cam otomatik esp asr yokuş kalkış desteği 90 hp 6 ileri dizel ben araştırdığım kadarı ile bu kadar dolu bir araç görmedim. Hiç kazasız tramer kaydı olmayan orjinal 90.000 kilometrede 26.000 TL ye anlaştık etrafımda ki insanlar çok o para verilmez falan dediler ama sanırım dinlemeyeceğim sizin de fikirlerinizi almak istedim.
bu akıl veren insanları anlamak gerçekten zor,bu para verilmez derler ama bu sınıfta daha donanımlı,daha az yakan dizel,tasarım olarak daha güzel bi araç öneremezler.
Kaldıki bende aracımı satmayı düşünüyorum 2007 model 1.3 multijet emotion 25.000-25.500 tl teklif eden o kadar kişi varki,artık telefonlardan sıkıldım ilandan numaramı kaldırdım

Kısacası araç temizse içinize sindiyse kesinlikle alın,pişman olmazsınız