konuyu okudum da filmden ceza yiyen 1 kişi o da resimde olduğu için onun haricinde hepsi kemerden yani kemer sürekli takarsam film çektirebilirim![]()
çok saçma ya bu cam filminden ceza kesmeleri muayeneden geçen bişeyi polis nasıl engeller ya toptan bi kural koyacaklar ya da bu konuda ki cezaları bırakacaklar xenon muayeneden geçmiyor polis izin veriyor cam filmi muaneden geçiyor polis ceza kesiyor buna el atmaları lazım artıkkkk !!
şimdi hep kemer takılı geziyorumama siz yinede ellerine düşmeyin insafsız polise denk geldinizmi bi ceza bulur yinede keseer
![]()
konuyu açan arkadaşa geçmiş olsun ama,
polsi size haksızlık mı yapmış?
emniyet kemeri takıyor muydun?
yada cam da film yokmuydu?
neden polise dalmayı düşündün ki?
kanunlar değişir, poliste uygulamayı değiştirir.
görevini yapan memura dalmak istemek bende hiç medenice değil.
fatih bey görevini yapan polise tabi ki saygımız sonsuz ancak ceza yazmak için yazan tii ye alan polis oldukça fazla beni de çevirmişti polis labali hareketler açıkcası yalvarmasını bekliyor insanın öyle olan polis çok az biraz sesimizi yükseltince de vara yoka ceza kesiyorlar genelleme yapmak istemiyorum ama çok böyle polis benim gibi herkes bilir bunu
Bu konuyla ilgili kısa bir fıkra;
Polis bir arabayı çevirir. Kafasına koymuştur ceza kesecek. Bakar bakar herşey tam. Evraklar, ıvır zıvır arabada hiç bir sorun yok. O var mı, var, bu var mı var, yangın tüpü var... Bakmış olacak gibi değil. Demiş ki; 'Mustafa Kandıralı'nın son oyun havası kasedi var mı?'O da var... Tak demiş bi oynayalım da yapıştır bari
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri