geçmiş olsun
Printable View
geçmiş olsun
Çok Çok Geçmiş olsun.. Allah herkesi kazadan beladan korusun..
geçmiş olsun...
geçmiş olsun,allah korumuş.
Geçmiş olsun. Allah sevdiklerinize bağışlamış. Herzaman kendimden cok diğer şeritte gidenlere dikkat ederim.
Büyük geçmiş olsun.
geçmiş olsun, üzüldüm başınıza gelen olay yüzünden ama cana bişey olmasın da gerisi teferruat tabi :/
Çok büyük geçmiş olsun, şükür ki siz iyisiniz..
çok çok geçmiş olsun öncelikle, çok iyi kurtarmışsınız aracı.
Ah şu akrabalar yok mu...anlamıyorum neden sürekli akraba sokma peşindeyiz her işimize, ya da bir torpil falan...
geçmiş olsun allah beterinden korusun
Kardeşim ALLAH korumuş fiat değil ;) :rolleyes:
Allah korumus..Hasara bakilirsa punto tahminimden saglammis. Kaskonuz vardir umarim, cana gelecegine mala gelsin.
Tapatalktan tepetaklak gönderildi
öncelikle geçmiş olsun. daha önceden benimde g.puntom vardı sattım ve şimdide puntoların kazalara ne kadar sağlam olduğunu araştırıyordum, konusu ile alakası yok ama bi puntoya bakın birde opele, olaya teknik açıdan bakacağım, punto sağ tarafından ve tek tarafından darbe alıyor opel ise iki tarafından darbe alıyor, sonuç punto daha sağlam olduğu ortada. ona bu sağlamlığı veren ön cam direkleri ve kelebek camındaki ek sac. dikkat ederseniz puntolar önden çarpışmalarda önü hemen dağılabilen biaraba bu ise içindeki yolculara darbe emicileri görev yapıyor. ne kadar kazalı puntolar varsa hepsine baktım genelde g.puntoların kazalarında içindeki yolcular pek hasar almıyor. sonuç puntolar güvenli araç
Geçmiş olsun sana ve eşine Allah daha beterinden saklasın inşallahhhh ...
çok geçmiş olsun... bölünmüş yol dahi olsa görüş mesafesinin kapalı olduğu şeritten viraja girmek tam bir tecrübesizlik. belli ki opel sürücüsü tam bir acemiymiş...
eskiler böyle durumlarda bir sadakayı eksik etmeyin derler.
Çok geçmiş olsun.
Cok gecmis olsun...
Sent my GT-I9500 using 2
Çok geçmiş olsun hocam cana gelmesin boşver Allah beterinden korusun