Pazartesi yada salı beni adliyeye çağırırlar. Sonucunu yazarım.....
Printable View
Cok gecmis olsun Cana gelecegine birak mala gelsin verilmis sadakan varmis
Gecmis olsun, cana geleceğine mala gelsin diyelim. Size birsey olmamasi sevindirici.
2 ile gönderildi
çok geçmiş olsun, size ve eşinize birşey olmaması sevindirici. allah yaşatmasın bir daha böyle bir durumu.
Hocam eşinize ve size çok çok geçmiş olsun, verilmiş sadakalarınız varmış, ALLAH bir daha göstermesin inşallah. O opel astranın şöförünün de ben taaa a..... Ulan , bilmediğin, ilk kez seyrettiğin yolda ne diye basarsın, bu insaları anlamak güç?
Selamunaleyküm geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın.
Çok geçmiş olsun,Allah'ım daha büyük kazalardan korusun...
Mutlaka avukatınız ile birlikte gidin.
büyük geçmiş olsun şükür sizlerde bir şey yok. Allah yardımcınız olsun.
geçmiş olsun ve umarım aleyhinize bir durum oluşmaz ...
Rusya'da her araçta kamera var. İbrahim Hocamızda kullanıyor forumda.Özellikle uzun yolculuk yapanlar ve çok kullananlar için araç kamerası gerekli birşey. Trafikte şahit de olmayınca kim fazla bastırırsa onun lehine karar çıkabiliyor...
Geçmiş olsun size birşey olmaması sevindirici... Diğer araçtakilerin yaptıkları çok yanlış. Umarım adalet yerini bulur.
Çok geçmiş olsun o virajlardan çok geçtim, opelin yola yabancı olması talihsizlik, kimseye birşey olmaması sevindirici, büyük geçmiş olsun . Kayseride mutluluklar :)
Allah daha beterinden korusun cana zarar gelmemiş ya mal olur
Cok buyuk gecmis olsun... Allah beterinden saklasin... Verilmis sadakaniz varmis...
Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2
Geçmiş olsun.