Alıntı didi77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cok saol bilgi için navigasyon zaten su an kullandığım marka tomtom diğer bahsettigin belgeleri eksiksiz hazırlamak zorundayım zaten Romanya hakkında söylediklerin cok doğru bir kaç yerde de okumuştum Romanya ve Bulgaristan için olmadı Romanya yı çıkarıp güzergah değiştirebilirim
Rica ederim Bence Romanya'yı çıkarma, orayı gördükten sonra (özellikle Transalpina ve Transfagarasan bölgelerinden bahsediyorum, ancak Romanya'ya nereden gireceğine ve Bükreş ve Giurgiu tarafına nereden gideceğine bağlı olarak bu değişmekte) ağzın açık gelebilirsin Türkiye'ye geriye. Nişanlımın ailesi gelip bizi almıştı Bükreş Havalimanı'ndan ve Transfagarasan'ı kullanarak Bükreş'ten Sibiu'ya çıktık. Biraz uzun sürüyor kabul ediyorum; ancak inanılmaz güzel bir yol orası ve inanılmaz bir manzarası var. Kışın gideceksen eğer zaten kapalı oluyor Transfagarasan yolu; çok karlı çünkü; ben gittiğimde hala erimeden kalmış olan kar kalıntıları mevcuttu. Tamam yol kalitesi güzel değil; ama o yolu çektiğine değiyor be abi Bir dahaki sefere Transalpina'yı görmeyi düşünüyorum, eğer arabayla gidersem