Alıntı farukileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yakıt konusunda orada daha az para harcayacaksınız o konuda emin olabilirsiniz. Ayrıca yetkili servis kitapçığını yanınıza alın, herhangi bir arızada direk iletişim kurabilesiniz diye söylüyorum. Onun dışında vize belgeleri hazırlanırken aracın ruhsatı, sigortası falan bunları da koymanız gerekiyor (nişanlımla Romanya'ya araba ile gitmeyi planlıyorduk ve o sıra araştırmıştım). Onun dışında seyahat sigortası yaptırmayı unutmayın, aracınıza derhal bir navigasyon cihazı alın (TomTom tavsiyemdir, annemler aldılar Almanya'ya gitmeden önce ve çok faydasını gördüler). Ve Bulgaristan'dan giderken yolların kötü olduğunu unutmayın; nişanlımın ailesi Romanya'dan arabayla geldiler ziyarete ve Bulgaristan'da bir süre kayboldular navigasyon olmasına rağmen araçta, kuzeni de eşi ile beraber gelirken araçlarının denge çubuğunu biraz eğrilttiler o yollardan geçerken).

iyi yolculuklar
Cok saol bilgi için navigasyon zaten su an kullandığım marka tomtom diğer bahsettigin belgeleri eksiksiz hazırlamak zorundayım zaten Romanya hakkında söylediklerin cok doğru bir kaç yerde de okumuştum Romanya ve Bulgaristan için olmadı Romanya yı çıkarıp güzergah değiştirebilirim