Alıntı siyah rüzgar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
multijetlerde vurdurma motordan daha çok triger zincirinin gerginliğinin azalmasına sebep oluyor
2 kere denedim araba çalışmadı zaten dahada zorlamadım başka bir sıkıntısı olabilir diye demek ki isabet olmuş zorlamamam.

Alıntı sinanuzun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmiş olsun bence bu aralar Trabzon'un havasından mıdır nedir benimde aracımda da akü geçen hafta köprüsü kesti. Sabah saat 6'da kalkıp kontağı çevirdim. tık yok dörtlüler yanmıyor parklar yanmıyor kapı kilidi çalışmıyor. Komşular vurduralım dediler forumdan daha önce sakın yapmayın yazdıkları için vurdurmadım sarj edelim dediler yine forumda bir arkadaş yazmıştı sarjla yol bilgisayarını bozmuş sarj da ettirmedim. Aradım kasko şirketini 62 km uzaktan geldi aldı aracı Tunalar servise gittik akü köprü kesmiş bedeli 160 TL . Kaskomdaki bu yol yardımı kaskomu bozar mı diye kaskocumu aradım yılda bir kerede sorun olmaz sanırım dedi.
İşin aksi tarafı benim aracımda camlar,farlar,kapı kilitleri,marş çalışır durumda ama araba çalışmıyordu.Aklıma nereden gelsin bu belirtilere rağmen akünün bittiği.Kaskom olmadığı için çekici işini kredi kartıma ücretsiz yaptım.

Neyse sizede geçmiş olsun diyelim yoğun oksijen puntolara yaramıyor demek ki.