Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Önemli uyarı

Yigit Elibol
    ygttt54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    54 YE 047
    Edilen teşekkür: 48

Alıntı outlife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun arkadaşım. düğün çilesini bilirim, devletin en büyük mafya olduğunu da bilirim... insanlları isyana sürüklüyorlar.. şu forumda bunları yazınca devlet düşmanı oluyorsun, polis düşmanı oluyorsun... fakat devlet baba çocuğunu hep mi döver... hiç mi teşvik edici, onore edici, gururunu okşayıcı bişey yapmaz... devlet baba ensest midir? ne zaman devlete işin düşse ocağına incir ağacı dikilmiş gibi hissediyor insan...

eczaneye git ilaç almasan bile muayene parası ödüyorsun, adliyeye git bi dava açmak bilmem ne kadar, bi cezaya bişeye itiraz etmen için önce ödemen lazım, çocuğu okula yazdır sözde kayıt parası yok, trafikte ota boka cezalar...

tekrar geçmiş olsun...
    dediklerine bir bir katılıyorum sözde harçlar yok sözde doktor ücreti yok sözde sözde sözde benzin olmuş 5 lira ama ilginç olan bişey var çoğu kişi bilmez pırlantada kdv %0 yanlış değil 0 neden biliyormusun çnkü başımızdakilerden birinin oğlu yapıyor ithalatını ekmekte bile kdv varken sadece zenginlerin alabileceği ekstra lüks olan bişeyde kdv yok sonra biryerden çıkarmak lazım vergi açığını dimi buda en kolay yol olan cezalar harçlar

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

Gebze dahil E-5 hız sınırı 70kmh. (110km hız sınırı olan Duble yollarda, ş.merkezlerine yaklaştıklarında 70e iner ya, olayın gerekçesi buymuş(şehir merkezi!), istanbul full şehir merkezi E-5 boyu 70 yaptılar, bu işin başka bir boyutu.)

Gebzeden servisle geliyorum, sabahları 07:00 gibi gezici radar dolanıyor yollarda, dikkat etmekte fayda var. Gebze-pendik arasında arkasından gidiyoruz bazen tin tin.

Yigit Elibol
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    54 YE 047

Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gebze dahil E-5 hız sınırı 70kmh. (110km hız sınırı olan Duble yollarda, ş.merkezlerine yaklaştıklarında 70e iner ya, olayın gerekçesi buymuş(şehir merkezi!), istanbul full şehir merkezi E-5 boyu 70 yaptılar, bu işin başka bir boyutu.)

Gebzeden servisle geliyorum, sabahları 07:00 gibi gezici radar dolanıyor yollarda, dikkat etmekte fayda var. Gebze-pendik arasında arkasından gidiyoruz bazen tin tin.
    hız sınırına dediğimiz bişey yok bence güzelde olur 70 km hız herkes uysa ölümlü kaza imkansız kadar zor olur bu teknolojideki araçlar için, can yanmaz güzel olur ama sen oraya tabak büyüklüğünde 70 km levhası koyarsan kimse görmez onu bırak kamyonlar için hız sınırı yazılmamış bile onlar uçuyor Allaha emanet

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

Alıntı ygttt54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hız sınırına dediğimiz bişey yok bence güzelde olur 70 km hız herkes uysa ölümlü kaza imkansız kadar zor olur bu teknolojideki araçlar için, can yanmaz güzel olur ama sen oraya tabak büyüklüğünde 70 km levhası koyarsan kimse görmez onu bırak kamyonlar için hız sınırı yazılmamış bile onlar uçuyor Allaha emanet

ayrıca bu radar nasıl çalışıyor??? örneğin sınır 70. trafik almış başını gitmiş maşallah 90 dan aşağı giden yok. radar aracı da 1 saat orda duruyor. 1 saat içinde oradan geçen herkese cezamı gönderiyor yoksa nasıl belirleniyor ceza kesileccek plakalar???
    Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...

Yigit Elibol
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    54 YE 047

genelde plakaya göre plaka yabancıysa affı yok anında seçmece insafına bağlı işte.. yoksa devlet gelir patlaması yaşar dediğin gibi 90dan aşağa giden yok

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

Alıntı ygttt54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen dediğiniz gibi, Otomobilin hız sınırının 70 olduğu yerlerde kamyonların 50. Ama E-5'te kamyonlar 110-120 gidiyor.

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen dediğiniz gibi, Otomobilin hız sınırının 70 olduğu yerlerde kamyonların 50. Ama E-5'te kamyonlar 110-120 gidiyor.
    ben e5te çok görüyorum tek kamyonlar değil normal araçlarda ben 70le giderken adamlar en az 100le gidiyorlar kimse ceza yemiyormu bir tek bizmi yiyiyoruz hayret ya

Yigit Elibol
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    54 YE 047

Alıntı StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben e5te çok görüyorum tek kamyonlar değil normal araçlarda ben 70le giderken adamlar en az 100le gidiyorlar kimse ceza yemiyormu bir tek bizmi yiyiyoruz hayret ya
    sorunda şu ki sen 70le gitmeye çalışırken en sağ şerit bile çok büyük tehlike arz ediyor onu bırak diğer bütün sürücüler seni acemi zannedip trafiği yavaşlattığın için nefret dolu gözlerle ve küfür dolu kornalar eşliğinde yanından geçiyor (tecrübeyle sabittir)

Osman KOCA
    cezalandirici083454 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34GZ2403
    Edilen teşekkür: 18

Selamunaleyküm geçmiş olsun.
    Önceden çok deli araba kullanmama rağmen makas hız sınırı falan ceza yemedim. Şimdi arabayı sakin kullanıyorum.
    Bence istense trafik hızlı bir şekilde rayına sokulur. Yaparsın yollara koridor radar. Düzgünde bir hız sınırı belirlersin olur biter. Maka videoları internette dolaşırken normal kullanana ceza kesiliyor.

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

Alıntı cezalandirici083454 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamunaleyküm geçmiş olsun.
    Önceden çok deli araba kullanmama rağmen makas hız sınırı falan ceza yemedim. Şimdi arabayı sakin kullanıyorum.
    Bence istense trafik hızlı bir şekilde rayına sokulur. Yaparsın yollara koridor radar. Düzgünde bir hız sınırı belirlersin olur biter. Maka videoları internette dolaşırken normal kullanana ceza kesiliyor.

sonuna kadar katılıyorum. e-5 te avcılarda ibb sosyal tesisler üst geçide akşam 11 den sonra otur izle... ceza, çevirme vss var mı yok... ama sana bana geldi mi hooop ceza... sözde yol üstünde de o kadar mobese hız cameraları vss var.
    Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12