dediklerine bir bir katılıyorum sözde harçlar yok sözde doktor ücreti yok sözde sözde sözde benzin olmuş 5 lira ama ilginç olan bişey var çoğu kişi bilmez pırlantada kdv %0 yanlış değil 0 neden biliyormusun çnkü başımızdakilerden birinin oğlu yapıyor ithalatını ekmekte bile kdv varken sadece zenginlerin alabileceği ekstra lüks olan bişeyde kdv yok sonra biryerden çıkarmak lazım vergi açığını dimi buda en kolay yol olan cezalar harçlar
Gebze dahil E-5 hız sınırı 70kmh. (110km hız sınırı olan Duble yollarda, ş.merkezlerine yaklaştıklarında 70e iner ya, olayın gerekçesi buymuş(şehir merkezi!), istanbul full şehir merkezi E-5 boyu 70 yaptılar, bu işin başka bir boyutu.)
Gebzeden servisle geliyorum, sabahları 07:00 gibi gezici radar dolanıyor yollarda, dikkat etmekte fayda var. Gebze-pendik arasında arkasından gidiyoruz bazen tin tin.
hız sınırına dediğimiz bişey yok bence güzelde olur 70 km hız herkes uysa ölümlü kaza imkansız kadar zor olur bu teknolojideki araçlar için, can yanmaz güzel olur ama sen oraya tabak büyüklüğünde 70 km levhası koyarsan kimse görmez onu bırak kamyonlar için hız sınırı yazılmamış bile onlar uçuyor Allaha emanet
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
genelde plakaya göre plaka yabancıysa affı yok anında seçmece insafına bağlı işte.. yoksa devlet gelir patlaması yaşar dediğin gibi 90dan aşağa giden yok
Selamunaleyküm geçmiş olsun.
Önceden çok deli araba kullanmama rağmen makas hız sınırı falan ceza yemedim. Şimdi arabayı sakin kullanıyorum.
Bence istense trafik hızlı bir şekilde rayına sokulur. Yaparsın yollara koridor radar. Düzgünde bir hız sınırı belirlersin olur biter. Maka videoları internette dolaşırken normal kullanana ceza kesiliyor.
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri