hayırlı olsun aslanım en kısa zamnda gelde kuyruk düzeltelim![]()
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin..
Hayırlı olsunKazasız belasız kullanırsınız inşallah.
hayırlı olsun kardeş. bende aralık 2012 de lounge aldım beyaz standart paket 34,500 tl ye.
hayırlı olsun hocam allah tekerini düz bastırsın
allah kazasız belasız güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
teşekkür ettim, 95'lik almayı ben de istiyordum ama sonrasında fikir değiştirip 75 beygirlik aldım
hallederiz meraklanma
Teşekkürler
İnşallah, teşekkür ederim
Teşekkür ettim, babamlar 10 ay önce aldı 36.000 TL civarında bir fiyata.
teşekkür ettim, amin
Teşekkürler, inşallah![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız güzel günlerde kullan..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Ankara'daki hangi bayiden aldınız acaba? Siyah ya da beyaz Punto Lounge arıyoruz. Bulamazsak antrasit gri alacağız yoksa.
Allah kaza bela vermeden binmeler nasip etsin
2012 Punto Easy 1.4 Fire and LPG
hayırlı olsun.
Gaziantep'te geçen yıldan kalan 105 hp multiair motorlu lounge paket+esp ve skydome'lu petrol yeşili punto'mu yeni aldım ben de. 36.000 lira verdim.
önceki yıldan kalan araçlarda sanıyorum ciddi avantajlar olabiliyor fiyat açısından.
ilk etapta start&stop ve hillholder hoşuma gitti. lounge'un ekstrası olarak da blue&me'ye bayıldım. daha öyle uzun uzun sürme şansım olmadı ama lounge donanım olarak gerçekten çok üst düzey bir seçenek.
Onunla ilgili olarak size bir PM atıyorum birazdan.
Teşekkürler.
Size de hayırlı uğurlu olsun. Evet eski araçlara ciddi bir avantaj sağlıyorlar elden çıkarmak adına. Sonuçta araçların giriş tarihindeki fiyat listesine göre satışları gerçekleştirdikleri için eskiden girmiş ancak elde kalmış araçları çok iyi fiyatlara bulabiliyorsunuz.
Hayırlı olsun Güle güle kullan alllah kaza bela vermesin.
Ticari imza içerikleri için yönetimle görüşünüz.
Hayırlı uğurlu olsun kardeş Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bende bu cuma teslim aldım Punto Lounge 95 Hp istanbulda aldım 45,300 trafik anahtar teslim olarak aldım beyaz odaİyi forumlar
Bugün itibariyle aracın hem plakası çıktı hem de kaskosu halloldu. Kasko fiyatları biraz yükselmiş olmasına rağmen Punto'lar için pek fazla bir değişim yok. Eski aracımda 1.250 TL'ye kasko yaptırmışken şimdi 1.400 TL'ye yaptırdım. Yeni araç almış olanlar, alacak olanlar için bilgi vereyim dedim.
Ben kaskomu maphre den yaptırdım 1,100 liraya yaptırdım. keşke baştan söyleseymişim bunu belki yardımı olurdu sana :/
Hasarsızlıktan dolayı yine fiyat yukarıda gelecekti bana; hasarsızlık indirimim yüksek olsaydı daha makul rakamlara getirebilirdim; ama 2012 yılındaki kazadan dolayı hasarsızlık indirimi işlemedi bana bu yıl için
Bu arada bir düzeltme, kasko poliçesi hazırlanırken şirket revize etmiş fiyatı; 1.192 TL'den kaskoyu hallettim.
Konu farukileri tarafından (23/08/2013 Saat 12:07 ) değiştirilmiştir.
Cumartesi gunu aracimi almis ve istanbul a getirmis bulunmaktayim. Forum sticker i aldim ancak daha yapistirma firsatim olmadi. Aracin bir seri resimlerini burada bulabilirsiniz. Garaja da eklerim cektikce.
Sent my GT-I9300 using 2
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri