Dostum, bahsettiğiniz arızalardan ötürü bence aracınıza küsüp firmadan nefret edecek hale gelmenize kadar kızacak bir durumlar olmadığını düşünmekteyim. Ben mesela 2008 aracım,6-7 aydır kullanmaktayım oldukça memnunum, ilk sahibi de temiz kullanmış tabi, içi falan tertemiz, sadece ön arka silecekleri değiştrdim, komple arka farlar ve ön sağ patlamıştı onları aldım, debriyajı, freni, rotu vs çok iyi durumdaydı, yakında 100 bin bakıma götüreceğim, bu yaz başında ve en son bayram tatilinde yazlığa gittim geldim(Erdek) beni çok ihya ediyor, konforlu, güvenli, 90-100 km ortalama hızlarda uzun yolda çok ekonomik, savrulma yok, yol tutuşu güzel, direksiyon sertliği makul, aracı sürdüğüm zaman bana mercedes hissi veriyor, gayet oturaklı geliyor. Sıkıntılarım yok mu var elbette, mesela sağ, sol dönüşlerde, virajlara girerken vs, yan direkler görüşü zayıflatıyor, mesela cd çalarım, cd seçiyor, gerçi seçme değil de güneş altında kalınca hep çaldığı cd nedense atlayarak, kesik kesik çalıyor, bazen error veriyor, serine geçince düzeliyor. Yakında ön lastik alacağım 2 adet. Kısacası bence büyütmeyin her araçta olabilecek sorunlardır, sevgilerimle