Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 41 ile 49 arası

Konu: Atlattığım kaza ve araç kameramdan görüntüleri

Cenk Yol
    Sugaradam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aksaray
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 1

adam hata etmiş haklısın ama sende yanında bş bayan varken keşke boyle kufur edip tepki vermeseydn

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ÖZER -
    PUNTO2008 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 GLY 99
    Edilen teşekkür: 33

İbrahim abi haklısın sonuna kadar ama bence çok abartılacak bir durum göremedim, kurtarma payın oldukça yüksekmiş, vatandaş ta zaten şeridinden yavaşca çıkıyor, yani biraz kontrollü ve seni görünce toparlamaya çalışmış, İstanbul'da çok masumane ve kanıksanmış bir hareket. Ayrıca abim kimse yazmamış ya da dikkatlerden kaçmış, 3 kez izledim sonuna kadar, sen de dönüşü biraz hızlı ve açık almışsın, ve sen tam dönerken ışık kırmızıya dönmüş, belki yeşilde yakalamak için öyle yaptın. Yani İstanbul'da bu şekil dönsen sen haklı iken, haksız duruma düşebiliyorsun çünkü özellikle bu koca megakentte, gözün, kulağın sürekli açık ve kontrollü olmak zorunda, yol boş ve müsait olsa bile 1 adım sonra gelebileceğini düşündüğün, ihtimal verdiğin tehlikeleri kestirip önlemini alman gerekiyor. Olayda haklsın, arabadan inmekte, küfür ve dövmekte ve de kavşağa hızlı girmekte haksızsın İbrahim abicim. Sevgiler ve saygılar
    Konu PUNTO2008 tarafından (13/08/2013 Saat 01:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: ...

GP FİRE ACTİVE 1.4 8 V 77 BG-2008/EGZOTİK KIRMIZI

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Hocam tam kırmızı yanarkenmi döndün..Sanki o ara o araçlar hareketlenmiş.Yani onlara yeşil yanmış.(o araç kesinlikle hatalı ona bir lafım yok..Bunu ayıralım).Birazda ben oruçlu iseniz ona bağladım..Normalde tepki verebilirsiniz ama biraz tepkinin dozu kaçmış..Bende malesef bu tip gereksiz çıkışlar yapıyorum..Sonra pişman oluyorum ama Allahtan pişman olucak ömrüm kalıyor..Denyonun birine denk gelip gitmekte var..Allah korusun..Keşke sakin kalıcak kadar güçlü olabilsek..Geçmiş olsun..

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Deniz '
    Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

Geçmiş olsun ibrahim bey. Böyleleri çokça var trafikte, Hele ki Ankarada...
    Bebeğinizi allah bağışlasın, hayırlı ömürler versin. Biz erkekler bebek olunca normal zamandan daha fazla hassaslaşıp tepki verebiliyoruz, insanlık hali.
    Ama yine de, bence de arabadan inmemek lazım böyle durumlarda.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

fikret gümüş
    fiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GH 55
    Edilen teşekkür: 447

çok geçmiş olsun .kaza geliyorum demez bir anda karşınıza çıkar adam dayağı fazlasıyla hak etmiş ama adam birde üste çıkar efelenir bu yalnışı yapan adam her türlü çirkefliği yapar bunlardan her şey beklenir...çok geçmiş olsun ibrahim hocam
    fiko
    “Böcek olmayı kabul ediyorsanız ezildiğinizde AĞLAMAYACAKSINIZ

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

fatih emekli
    fatihhhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 241

o kadar insan efendi efendi sırasında beklerken bu çakal,
    kii doğadaki çakallara büyük ayıp ediyorum.
    bu sorumsuz, düşüncesiz, bencil mahlukat, aradan fırlıyor,
    kendi geberse hiç acımam, karşıdan gelenleri tehlikeye atıyor.
    aslında en güzeli, araba kimse olmayaca, bunula kafa kafaya çarpışacaksın.
    senin aracın masaraflarını, kendi aracının masraflarını buna kitleyeceksin,
    bir de maddi değer kaybı davası açacasın.
    sürünsün it herif.
    bu arada, arabadan asla inmeyin hocam, it-kopuk için değmez. bakın ailenizi düşünün
    çok geçmiş olsun.

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

valla dün akşam izledim videoyu... harbiden itlik yapmış... ben sopa aldım arabama... değmez ama kendileri insan olmadığı için insanlarıda insanlıktan çıkarıyor ********ler. bunlara dayakta atsan, arabayla giyddirsende yaramaz... anlayacak ders alacak beyin vicdan mantık yok çünkü...

hocam tekrardan çok geçmiş olsun.
    Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ÖZER -
    PUNTO2008 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 GLY 99
    Edilen teşekkür: 33

Dostlarım hepiniz İbrahim Abi'nin gözünden bakıp, olayı abartmaktasınız, özellikle İstanbul'lu arkadaşlara, aracını bu megakentte kullananlara biraz şaşırmaktayım açıkçası. Elbette adam son derece suçlu, abimiz haklı ona şüphe yok kesinlikle, fakat böyle çok ta büyütecek bir durum değil, nice tehlikeler atlatılıyor burada. Düşünsenize köprüden geçerim ara ara işten eve giderken, millet o kadar kanıksamış ve kabul etmiş ki bu olayı, müzik dinleyen, arabada geyik yapan, yemek yiyenler, arada makaslar, ani frenler vs. daha neler neler, onun için büyütmeyin olayı. Sevgiler

GP FİRE ACTİVE 1.4 8 V 77 BG-2008/EGZOTİK KIRMIZI

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Osman D
    ecosi26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 151

İbrahim geçmiş olsun ama hiçde iyi yapmamışsın başıma gelen bir hadiseyi hemen kısaca anlatayım. trafikte yol vermeme yüzünden ettiğim küfürler neticesinde hadiseden yaklaşık 10-15 dakika sonra ettiklerime içerleyen 3 kişi tarafından aracımın içinde ne olduğunu anlamadan darp edildim elmacık kemiğim çatladı dudağım patladı şikayetci oldum sonra kendime yediremedim adamları buldum bana yaptıklarının aynısını bende onlara yaptım onlarda şikayetci olmuşlar çıktık mahkemeye hakim 3 er ay 5 sene denetimli ceza verdi indirilmiş hali ile şimdi trafikte herkese herşeye saygı sloganıyla dolaşıyorum sinirlendiğim zamanlar oluyo ama kendimi tutmak zorunda kalıyorum haklı olsam bile neredeyse özür dileyip yoluma devam ediyorum aman allah korusun cahilin birine denk gelirsin sıkıntı olur...iyi sürüşler

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 3/3 İlkİlk 123