Öncelikle eline sağlık hakkını vermişsin![]()
Ama... Keşke inmeseydin. Maalesef ülkemizdedki delikanlılaeın bir çoğu sadece cebindeki makinaya yada arka koltuktaki palaya güvenir bir hal almış durumda. Başını belaya sokmaya değmez. Haklısın, twpkide göstereceksin ama " değmez " ... Geçmiş olsun.
Hocam çok geçmiş olsun, ucuz atlatılmış çok şükür ki..
Araçta aile olunca tabiki mümkünse araçtan inmemek lazım ama, eş çocuk olunca da daha bi sinirleniyor insan. Onlara bişey olma ihtimali zaten korkutup daha da sinirlendirebiliyor..
Allah beterinden saklasın, tekrar geçmiş olsun..
Bana da sanki biraz fevri davranmışsınız gibi geldi kusura bakmayın sayın hocam.Tabi ki insan ilk anda sakin davranamıyor ama keşke vurmak yerine bir iki fırça çekip gitseydiniz.Bence değemez yaşlı başlı insan belki de dalmıştı.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Geçmiş olsun. eline sağlık..
geçmiş olsun %100 haklsınız fakat araçta eşiniz ve çocugunuz varken keşke inemeseydiniz.Çok daha kötü bir durumda olabilirdi.Tabi bi anlık öfkeyle olabiliyor.
2007 GRaNDe PuNTo M.JeT 3K 90 HP Emotion DuaLogic ( Egzotik Kırmızı).. *SOLD*
2011 BRaVo M.JeT 120 HP Dynamic Plus DuaLogic + AK + SK ( Lav Kırmızı).. *SOLD*
2013 Mini Cooper R60 Countryman 'S' ALL4 / White & Black
YeTiŞeMeZSeN eL SaLLa..![]()
oğlum doğmadan önce böylelerine tepki verirdim ama artık umursamıyorum, direkt bir saldırı olmadığı sürece bela okuyup geçerim
İbrahim kardeş...öncelikle geçmiş olsun...sana şöyle bir şey söyleyeyim müsadenle....gittiğin yol dar ise,yada gidiş-geliş ise...senin taraf akıyor-karşı şerit bekliyor ise herşeye hazır ol kardeşim...araba çıkmasını bırak,yaya çıkar,motoru çıkar,pizzacısı vb....eski tarihte el arabasında karpuzcuya çarpmışlığım vardır tam senin gittiğin yol benzeri...karpuzların yarısı benim ön kaputta....adam aniden fırladı....eve parasını vererek 9 adet ortadan patlak karpuz götürdüm...devir değişti kardeşim...bende gerekmedikçe araba kullanmıyorum...soğudum resmen ya....tekrar geçmiş olsun..içimi döktüm biraz k.bakma.
Abi yaninda esin var sanirim bole seviyesizlerle ugrasilmaz bisi olur basina kalir bole hayvanlari insan yerine koyarlar....
geçmiş olsun, aynısını motosiklette yaşadım ve yere kapaklandım inip özür dileecekti snırım bi adam ve kaskı çıkarmadan adama kafa attığımı bilirim sonra pişman oldum fakat o an ne yaptığınızı bilmiyorsunuz o koruma eldivenleri ile adama yumruk atmıştım sonra kendime inanamadım :/ inilmemesi gerek fakat yaşayınca anlıyorsunuz öyle bir küfürü hak ediyorlarki anlatamam..
Hocam geçmiş olsun orası yenikent toki ye dönen sapak heralde bende sincande görev yapıyorum öğretmenim burada okadar öküz varki hangisine ne diyeceksin adama ne yapıyorsun dediğimde adam bana sincanda damı sinyal verecem dedi birgün daha ne denir buna benim de 1 yaşında kızım var sakın ama sakın ailen yanında iken inme araçtan bunlar zır cahil insanlar ne yapacakları belli olmaz.
geçmiş olsun ama arabadan inmeniz hata indim 2 tane patlattım demişsin ya adamdan silah olsa 2 tane sıksa sana eşin ve çocuğunun önünde bence çok yanlış olmuş marifet gibide anlatılmamalı asla araçtan inilmemeli benimde başıma çok geliyor hemde sizinkisi çok tehlikleli değilmiş çünkü kaçabileceğiniz alan var daha dar yol olabilirdi ben küfür edip basıp geçiyorum, ne olursa olsun hele aile varken araçtan inmek çok yanlış
hocam geçmiş olsun, bence de fazla büyütecek fazla bişey yok. belkide biz ist da alıştık bu hanzolara. burda zibil gibi bunlardan çooook var.
gecmiş olsun istanbul tarafında yasasanız ne yaparsınız bilemiyorum neler var neler gerci istanbulda yasayanlar bu tür olaylarda araclarından kolay kolay inmez araçdan inmek eşiniz varken yanlıs bir hareketdirki haberlerde yollarda olan olayları bu tür kavgalara giren insanların basına neler geldigini hepimiz biliyoruz dikkatli olalım
valla haklısınız ama ayanda kaçmak için yeterli yer var trafikte hepimiz hata yapabiliriz ben olsam inmezdim dikkat edin durduk yere yaralanmayın şahsen ben hatalı olsamda bu karşıdaki insanın bana vurmasını gerektirmez
hocam böyle kasaplar çok her önüne gelene ehliyet verirlerse böyle olur hocam fazla sinirlenmeden sabırlı kullanmak çok büyük geçmiş olsun
Trafikte bunlar oluyor elbet,sakin olmakta fayda var,aile ya da bi bayan varken arabadan inip ana avrat sövmek pek doğru değil. Karşımızdaki kişiyi tanımıyoruz sonuçta çekse vursa aile yanına bu çok daha acı şeyler doğurabilir. Geçmiş olsun bırakalım,Allahlarından bulsunlar.
Geçmiş olsun İbrahim Abi. Sinir bozucu bir vaka ve sen tabiki haklısın. Ancak yanlış yapmışsın tabi inmekle. Trafikte her türlü insana rastlamak mümkün. Sakinliği her daim korumak lazım ama insanız işte tabi pek mümkün olamayabiliyor her zaman... Tekrar geçmiş olsun Allah kaza bela vermesin ve sabır versin abi...
Çok geçmiş olsun kardeşim. İzledim de istanbul şoförü olarak bana oradaki herşey normal geldi. Gün içerisinde sıklıkla yaşadığım durum. Elbette doğru olduğunu savunmuyorum ama akmayan şeritten biri mutlaka senin yokuna çıkacaktır. Burada da adam göstere göstere çıkmış. Kurtarma payın da varmış. Keşke inip canını sıkmasaydın çoluğun çocuğun varken. Hayır duanı et devam et ne olacağı belli olmaz.
bu tip durumlarda sakin olmak lazım. çoluk çocuk yenge var yanında, biri bişi dese katil olmak gerekir ozaman. bence geri viteste yapma ani çıkışta yapma
geçmişolsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri