Bende sadece volvo nun station larını beğeniyorum
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
Bende sadece volvo nun station larını beğeniyorum
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
adventure harbiden bomba duruyor. bu araç burda olsa cok satar
Güzel bir teori. Bursa'da araya parça koyarak uzatabilirler punto'yu. Bagaj biz Türklerde çok önemli. Benim gibi çocuksuzken Punto alan birçok kişi çocuk doğunca elden çıkarsam mı demeye başlıyor..
Bu arada yeni evlilere önerim HB alacaksanız bagajının büyük olmasına dikkat edin.
Sırf bagaj ve iç genişlik için Linea tercih sebeplerimdendir.. Hb olsun bagaj olsun orta sınıf bir araç olsun derseniz Opel Arstra önerimdir.
volvo v50 yi şu an tek geçerim premium paket ikinci elleri ford focus dizelle aynı.Ayrıca arka stop far grubu yeni puntonunki gibi olursa harika olur .acaba hep beraber fiat ın italyadaki stesine mesaj filan atsak tüm form kullanıcıları olarak dikkate alırlarmıki türk kullanıcıların tercihi demek buymuş falan e brezilya kendine göre araç çıkarttırıyor sonuçta formda da hatrı sayılır sayıda üye var
aslında ucuz model olan palio weekend ler hariç fiat ın sw leri hep şık olmuştur.yukarda resmini verdiğim marea weekend ve stilo multiwagon bence çok başarılı sw lerde marea weekend zamanında fena satmadı ama stilo multiwagon hayal kırıklığı yaşatmıştı tabi tofaş reklam ve fiyat politikası yüzünden
![]()
Station vagon araçlar tip olarak güzel geliyor bana ama sanki çok dengesiz ve sürüş zevkinden yoksun araçlarmış gibi de gelmiyor değilBenim ise bu sınıfta sevdiğim araçlar megane sport tourer, c-max ve volvonun stationları
![]()
SW punto yapsalar kime satacaklar Allah aşkına. Fiorino varken üstelik.
Gerçekten bizim puntoların herşeyi güzel de, bagaj acaip küçük yahu, 1 orta boy tekerlekli valiz koysan hemen doluyor.![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri