7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Tramerde çıkan çarpma hasarı

emre aktan
    emreaktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 47

Standart Tramerde çıkan çarpma hasarı

sevgili arkadaşlar lütfen yardım 23 temmuz akşamı aracımın sol 2 kapısnı 10 ar cm uzunluğunda çizdiler bende kimseye sormadan servise gittim ve hasar raporu tuturdum resimler çekildi 2 gün sonra almak üzere aracımı bıraktım fatura tutarı 800 tl idi aviva sigortadan exper gelmiş tekirdağ dan genel boya işçiliği 600 tl kaporta işçiliği 200 tl .Benim iki kapı komple boyanmiş tramer 5664 de mesaj attım 3000 tl çarpma hasarı çıktı gözlerime inanamadım Aviva istanbul genel mdr lüğnü aradım o rapor tahmini hasar raporuymuş daha ödeme yapılmamış düzeltilirmiş falan bi sürü safsata acayip derecede moralim bozuk ayrıca aracımı takasa soktum 24.500 tl dediler daha aracım 8000 kmde raporda aracım 1.4 16v dynamik punto geçiyo falan .Şikayet varda baya madur kişilerde var ama en azından bu tramer hatasını nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler
    Konu kadir07 tarafından (31/07/2013 Saat 10:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı...

İsmail Fatih Alkan
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. atlatma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    78AK292
    Edilen teşekkür: 90

Dostum.
    Meslek gereği bu salakça işlerle çok uğraşıyorum.
    Nedenine gelince sigorta şirketlerinin istediğini TRAMER dinlemiyo
    fakat şirketlerde işi savsaklıyor. Senin aracını verdiğin servis hasar dosyası açarken
    karşısındaki call-center memuru soruyor TAHMİNİ HASAR NEDİR diye. oda kafadadn atıyo 3000 5000 diye. bu senin başına gelen olay oluyo tahmini hasar TRAMERE işleniyo o da orada öyle kalıyo. Sel hasarı yüzünden araca 520 tl para ödedik tramerde 8000 çıktı.
    Ben işin içinde olmama rağmen nedense bu saçmalık böyle sürüp gitmekte ve düzeltelim diye kimsenin kılı kıpırdamamakta. TRAMER yani SİGORTA BİLGİ MERKEZİNİ arasan bize ne sigorta şirketin böle girmiş diyeceklerdir emin ol.

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

nasıl bir sistem bu ya... 600 tl lik hasarı ne demek 3000 tl göstermek... bu değer kaybını kim ödeyecek... araç sahibi... suçlu kim kendini bilmez sigortacılar ve servis personeli... böyle bir sistem olabilir mi ya... araç alıp satan bir arkadaşım audi a4 almış ve ilana koymuştu. geri geri gelirken aracın sağ ön çamurluğun alt tarafından çarpmış. servis gelmiş bakmış 2000 liraya hallederiz falan demöiş neyse halletmişler. müşteri gelmiş arkadaşın yanında tramere mesaj atıyor 20 bin lira hasar görünüyor o tarihte... arkadaş çıldırdı. ki çıldırmamak elde mi? böyle sisteme küfür edince kızıyor arkadaşlar devlet düşmanı diyorlar...
    Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...

İsmail Fatih Alkan
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. atlatma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    78AK292
    Edilen teşekkür: 90

Standart Sigortacılar demeyelimde hocam

Alıntı outlife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl bir sistem bu ya... 600 tl lik hasarı ne demek 3000 tl göstermek... bu değer kaybını kim ödeyecek... araç sahibi... suçlu kim kendini bilmez sigortacılar ve servis personeli... böyle bir sistem olabilir mi ya... araç alıp satan bir arkadaşım audi a4 almış ve ilana koymuştu. geri geri gelirken aracın sağ ön çamurluğun alt tarafından çarpmış. servis gelmiş bakmış 2000 liraya hallederiz falan demöiş neyse halletmişler. müşteri gelmiş arkadaşın yanında tramere mesaj atıyor 20 bin lira hasar görünüyor o tarihte... arkadaş çıldırdı. ki çıldırmamak elde mi? böyle sisteme küfür edince kızıyor arkadaşlar devlet düşmanı diyorlar...
    Sigortacılar diyerek tüm sektörü karalamayalımda SİGORTA ŞİRKETLERİİ VE SBM diyelim hocam. Çünkü biz acenteler olarak sadece satış - pazarlama ve müşteri memnuniyeti yaratma amacındayız. Eğer stem düzgün işlese hiç sıkıntı olmayacak ama işletemiyoruz nedense

b. e.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

Alıntı atlatma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sigortacılar diyerek tüm sektörü karalamayalımda SİGORTA ŞİRKETLERİİ VE SBM diyelim hocam. Çünkü biz acenteler olarak sadece satış - pazarlama ve müşteri memnuniyeti yaratma amacındayız. Eğer stem düzgün işlese hiç sıkıntı olmayacak ama işletemiyoruz nedense
    sorun değil hocam. zaten kendini bilmez sigortacılar dedim. işini adam gibi yapanlar hakkını verenler elbette var. lafım onlara değil. benim arkadaşımda sigortacı hurda araçlarla ilgileniyor koç allianz da adam komple yanmış araca bile pert çıkartmadıkları oluyor diyor. exper sistemi nasıl çalışıyor bilmiyorum. prim mantıkları nasıl ne kadar az pert o kadar çok prim mi anlamam. lakin ne olursa olsun her bürokratik işlemde olan vatandaşa oluyor...

allah kimsenin başına işinin namussuzunu vermesin...

Ufuk Tukenmez
    Kör Cerrah exixiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    22 NC 346
    Edilen teşekkür: 227

Alıntı outlife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorun değil hocam. zaten kendini bilmez sigortacılar dedim. işini adam gibi yapanlar hakkını verenler elbette var. lafım onlara değil. benim arkadaşımda sigortacı hurda araçlarla ilgileniyor koç allianz da adam komple yanmış araca bile pert çıkartmadıkları oluyor diyor. exper sistemi nasıl çalışıyor bilmiyorum. prim mantıkları nasıl ne kadar az pert o kadar çok prim mi anlamam. lakin ne olursa olsun her bürokratik işlemde olan vatandaşa oluyor...

allah kimsenin başına işinin namussuzunu vermesin...
    Eksperlerin raporları sistem üzerinde sadece gözükür. Bir aracın pert olup olmayacağını her zaman sigorta şirketleri karar verir. Bunu insanlara defalarca anlatmamıza rağmen, insanların babama bile güvenmem mantalitesi ile davrandığından inandırmak zordur.

Eksper çalışanı olarak söylüyorum, raporumuzu sigorta şirketine sunduktan sonra son noktayı her zaman sigorta şirketi kendi bünyesinden sovtaj değeri araştırarak kararı verir.

Mail yolu ile aracın pert olacağı yada onarılacağı konusunda bilgi gelir ki ona göre servis ile görüşülerek istenen rakam konusunda anlaşma yapılır.

Olay içerisinde olsanız anlamanız mümkündür. Eksperler sigorta şirketlerinin bilir kişi olarak görülür.

Yazdığım cümleler biraz devrik olabilir. Bu saatte o kadar hasarlı araç ile uğraşınca insan doğal olarak hasarlanıyor.

Saygılarımla.
    Konu exixiz tarafından (31/07/2013 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: edit

b. e.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

Alıntı exixiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eksperlerin raporları sistem üzerinde sadece gözükür. Bir aracın pert olup olmayacağını her zaman sigorta şirketleri karar verir. Bunu insanlara defalarca anlatmamıza rağmen, insanların babama bile güvenmem mantalitesi ile davrandığından inandırmak zordur.

Eksper çalışanı olarak söylüyorum, raporumuzu sigorta şirketine sunduktan sonra son noktayı her zaman sigorta şirketi kendi bünyesinden sovtaj değeri araştırarak kararı verir.

Mail yolu ile aracın pert olacağı yada onarılacağı konusunda bilgi gelir ki ona göre servis ile görüşülerek istenen rakam konusunda anlaşma yapılır.

Olay içerisinde olsanız anlamanız mümkündür. Eksperler sigorta şirketlerinin bilir kişi olarak görülür.

Yazdığım cümleler biraz devrik olabilir. Bu saatte o kadar hasarlı araç ile uğraşınca insan doğal olarak hasarlanıyor.

Saygılarımla.

açıklama için teşekkür ederim. experleri tenzih ederek sigorta şirketlerinde bu kararı vermeye yetkili arkadaşlarıda saygıyla anıyor kulaklarını çınlatıyoruz o zaman