Geçtiğimiz aylarda cok sıkıstıgım aracımı 40.000tlye satıcaktım. 2012 fiat bravo ss dizel 120 hp. Cok sükür sonraları durum düzelince biraz bu ara vazgeçtim. Ancak baktımki geçmişte arayıp almayanlar bikaç kez arayı aracı almak istedi, ilgimi cekti fiatın resmi sitesinden baktım aracın fiyatı zamnlanmış peşin 58.000 kredili 60.000 küsür olmuş. Fiatı ilk kez tebrik ediyorum aracını öldürmek yerine bi 1.3 astradan aşağı olmadığını gösterdi.
Driven by the future
hakettiği değer istenmiş bence o tipsiz astra o kadar ediyorsa ondan çok şık ve kalite olarak hiçbir eksiği olmayan bravo bence bu parayı sonuna kadar hakediyor.Eğer gücüm olsa punto dan sonra alacağım tek arabadır bravo
60 bin çok etmiş satması için fiyatı düşük tutması gerekir dizel sevmem benzinli alırım ama o paraya 64 e cosmo paket astra gtc alırım çok uçmuş..
aynen fiat kendi üretip sattığı 1,3 motoru astraya verio, 1,6 motorunu maximum tork ve gücle kendi aracına takıo, ama astra bravodan pahalı oluo mantık dışı, fiyat politikasında artık fiatta ben tofaş değilim deyip aptal saptal kampanyaları bırakıp , araclarını öldürmeden devam etmeli, düne kadar teneke denen hyundai 60.000den leblebi gibi araba satmaya başladı çokmu sağlam, çokmu kaliteli abimde blue var 1,5 yılda heryerinden ses gelio arabanın. Artık fiat %100 italyan araclarını daha iyi bir şekilde tanıtmalı ve sahip cıkmalı (distribütor koç bunu yapmalı) .
Driven by the future
herşey bir tasarıma bakar, prestijli görünmek ister. hyundainin başına alman mühendisler geçti ço kdeğişti ve bunun emeğini aldı beetle ve porsche tasarımcısı hyundaide şuanda tabiki kia dada. astrada görüntü ve prestij olarak bravodan daha üstün gösteriyor kendini adam bravoyu senelerdir değiştirmiyor makyajlamıyor bile napıcak bi seneye bravoyu silecek yerine başka araç getirecek fiatın olayı bu mühendislerininde değişmesi şart koç la bitmiyo fiat ne yaparsa koç onu satıyo adamın elinden başka ne gelir zorlamı satıcak arabayı millete.. Daha c.tesi servise far almaya gittim merakımdan sordum fırat oto da dedim neden abarth getirilmiyo tr ye dediki punto abarth burada olsa 1.4 punto 79 bin tl ye minimum satılır adam gider scirocco alır astra opc alır puntoyu almaz dedi fakat özel siparşle getirtebiliyoruz dedi hatta biri almak istemiş ciddi ciddi mantıken bende almazdım okadar paraya. mesela sinea yaptı albea yaptı bitirdi linea yaptı 2 sen sonra minea yapar lineayı siler. ama opel neyi silerse silsin astrayı silmez kasa değiştirir.
Konu motor delisi tarafından (29/07/2013 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir.
İlk 6ayda satılan astrahb sayısı 8686 , bravo sayısı 323 c segmentinin en az satan aracı fiat'a saygılar.
Konu srkaradag tarafından (29/07/2013 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir.
Fiatı zam yaptıgı için değil aynı sekmentte kendisinden daha kötü motora sahip olan araclardan daha düşük fiyatta arabasını tutmaması gerektiği için övüyorum, abicim neden fiat düşürsün birazda opel düşürsün fiatını, kampanya yapsın 30 sene önce isim yapmış diye 10 yıldır fiattan motor alan kendi dizel motorunu yapmaya ugrasmayan bi firma (corsa bile puntonun cakmasıdır) neden daha pahalı olsun
Driven by the future
Fiat Opele motor veriyor diye düşünmek doğru değil. O motor, Fiat ve GM ortak yapımıdır.
İyide hocam fiyatı düşük diye protesto edilirmi bir marka bunu anlayamıyorum,fiat'ı düşük diye eleştirmek yerine opel'i yüksek diye,kampanya yapmıyor diye eleştir.Yani tüketici olarak bu düşünce doğru değil.
Kaldı ki ortak üretilmiş bir motorsa bu isteyen taraf kullanır,motor yapmaya üşenmiş gibi bir hava katmaya gerek yok ki
Neyse bu mevzuu uzar gider.![]()
Opel aracım olduğu için söylemiyorum ama bizim sitenin Opel e garezi varkonu nereden nereye gelmiş yine Opele dayanmış
![]()
kusura bakmada bilmesem inanacağım sana hyundai nin tipi değişti tasarımı değişti amenna ama kalite falan değişmedi hem blue hemde elentra kullandım her tarafı sert plastik donanımhaber de bile yerden yere vuruyorlar inceleyenler bence hyundai de kalite adına hiçbir şey değişmedi o paraları hak edecek bir araç değil bravo nun kasası biraz eskisede bence birçok araçtan daha şık sen takmışsın kasa değiştirmeye ona bakarsan o çok övdüğün bana göre alman ların en kötü aracı olan opel de corsa yı 7 senedir güncelemiyor ufak bir ön far değişimiyle 2006 dan beri aynı kasayı satıyor
Konu erenemre tarafından (29/07/2013 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir.
Resmi yolla abarth getirtemez kimse. Abarth turkiyeye araba satmiyor. Tofas siparis gecemez abarthin her hangi bi arabasini. Kisacasi servis de getirtemez. Tek yolu galerici vasitasiyla cekmek.
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Bravo gerçekten çok iyi bir araç bu satış rakamlarını asla haketmiyor.Kesinlikle bravoyu ben i30 a megane 3 yada 308 e değişmem.Şu an sadece yenilenen kasası ile diğerlerinden bir adım öne çıkmış gibi gözüküyor fakat şu kasası,konfor,donanım ve motoruyla astra auiris gibi rakipleriyle eşdeğer bir araç.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Sokaklar yalan söylemez. En çok tutulan sedan Jetta, en çok tutulan HB Yeni Astra. En çok tutulan B sınıfı Fiesta. Bunun yanında Hyundai de Accent ve i30 ile azımsanmayacak oranda atakta...
Malesef Bravo çok az, yeni Punto da öyle. Az tutan aracın da piyasası düşük oluyor 2. elde...Müthiş motoruna ve özelliklerine rağmen gerek tip olarak gerekse konsol olarak biraz geride kalıyor Bravo'muz.
Bu sınıf yani 50 Bin kayme üstü HB alanlar genelde tipe ve konsol görünümüne bakıyorlar. O da en çok Astra'da var. Araç çok heybetli ve zengin gösteriyor, konsolu da güzel. Fiat ancak fiyat olarak rekabetçi davranırsa tutar. Ki Grande zamanında öyleydi!
Tam tersine sokaklar her zaman doğru sonuç vermez.Bizim türk insanının araba alırken kimlere sorduğunu(eş,dost,galerici,tamirci vs...)araçtan ne beklediğini(ikinci el,piyasa,bilinen marka vs...) biliyoruz.Eğer sokaklara bakacaksak türkiyenin en iyi aracı linea eğer sokaklara bakacaksak arkasının basıklığından gına gelinen küçücük gözüken puntonun ferahlığının yanından geçmeyen fiesta en iyi b sınıfı,eğer sokaklara bakacaksak mondeo honda accort bmw 3.20 gibi rakiplerini yol tutuş testinde alt eden tasarım harikası 159 passattan daha kötü bir araç,eğer sokaklara bakarsak bmw 1 den sonra en iyi yol tutuşa sahip olan dna gibi mükemmel bir sürüş dinamiğine sahip olan 2010 sınfının en güvenli aracı seçilen gulıetta golf astra i30 gibi araçlardan daha kötü.Malesef hocam sokaklar her zaman doğruyu söylemez.Punto ve bravo gibi araçların ncap testinde ford vw audı gibi 5 yıldız aldğını bilmeyen fıatsa teneke diyen galericilerin,tamircilerin olduğu bir ülkede yaşıyoruz.İşte bizim insanımız bu adamlara itimat ederk araç alıyor.
Konu ykaya1983 tarafından (30/07/2013 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
müthiş çizgi derken birbirlerine benzer demedim bütçeme göre sevdiğim markaları söyledim önce idrak et ondan sonra yorum yap direk anlamadan okursan böyle sığ yorum yaparsın ayrıca bravo tamamda sokaklar özellikle ben istanbul anadolu yakasındayım ve çok sayıda yeni punto görüyorum hatta bizim grande lerden daha çok görmeye başladım bu aralar bence yeni punto oldukça tuttu ve dikkatimi çeken birşey daha var gördüklerimi çoğuda üst versiyonlar oluyor yani çoğu çelik jantlı ve sky dome lu oluyor
Konu erenemre tarafından (30/07/2013 Saat 01:16 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri