103 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Fiat Bravo Zamlanmış

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Yahu arkadaşlar neyi paylaşamıyorsunuz anlamıyorum. Bahsi geçen bütün markaların çapı belli. Hitap ettiği kesim belli. O bundan kaliteli bu ondan üstün bu uçuyor öteki kaçıyor. Herkes parasına göre alıyor ve biniyor bu kadar basit.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu arkadaşlar neyi paylaşamıyorsunuz anlamıyorum. Bahsi geçen bütün markaların çapı belli. Hitap ettiği kesim belli. O bundan kaliteli bu ondan üstün bu uçuyor öteki kaçıyor. Herkes parasına göre alıyor ve biniyor bu kadar basit.
    Aslında bana göre böyle tartışmaların yaşanmasının tek sebebi punto forumunda fıat araçları ile ilgili açılan her başlıkta çoğunluğun mutabakata vardığı bir konuda art niyetli bazı kişilerin sırf muhalefet olmak için çoğunluğun ortak kanaatının tam tersi şekilde yorum yapmasıdır.Misal,bravo'nun kaliteli bir araç olduğu ama türkiyede gereken ilgiyi görmediği konusunda yazılan mesajların olduğu bir yerde adamın biri gelip fıat'ı da bravo'yu da nerdeyse kalitesiz dandik marka veya araç sınıfına sokmaya çalışması gerçekten illallah ettiriyor.Eminim tartışmaların birçoğu bu kişiler yüzünden çıkıyor.Arada girip özeleştiri şeklinde doğruları yazan arkadaşları kastetmiyorum tabi.Adamın yazdığı mesajların altında bir tane teşekkür olmamasına rağmen,yazdığı yazıya en az üç dört kişi karşı çıkmasına rağmen halen inatla yazmaya devam ediyor ya ona sinir oluyorum.Burdan kimseyi direk suçlamıyorum ama melesef zaman zaman forumda bu şekilde gerginlik çıkaran yazıların olduğu da bir gerçek.Bence doğru olan; yazdığın yazıda çoğunluk ısrarla yanlış olduğu konusunda mesajlar yazıyorsa artık susmanın da bir erdem olduğunu bilerek o konu hakkında daha fazla ısrar etmemek gerekir.
    Konu ykaya1983 tarafından (02/08/2013 Saat 00:45 ) değiştirilmiştir.
    Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.

3. Bu mesajı için 2 kişi ykaya1983'ye teşekkür etti:

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında bana göre böyle tartışmaların yaşanmasının tek sebebi punto forumunda fıat araçları ile ilgili açılan her başlıkta çoğunluğun mutabakata vardığı bir konuda art niyetli bazı kişilerin sırf muhalefet olmak için çoğunluğun ortak kanaatının tam tersi şekilde yorum yapmasıdır.Misal,bravo'nun kaliteli bir araç olduğu ama türkiyede gereken ilgiyi görmediği konusunda yazılan mesajların olduğu bir yerde adamın biri gelip fıat'ı da bravo'yu da nerdeyse kalitesiz dandik marka veya araç sınıfına sokmaya çalışması gerçekten illallah ettiriyor.Eminim tartışmaların birçoğu bu kişiler yüzünden çıkıyor.Arada girip özeleştiri şeklinde doğruları yazan arkadaşları kastetmiyorum tabi.Adamın yazdığı mesajların altında bir tane teşekkür olmamasına rağmen,yazdığı yazıya en az üç dört kişi karşı çıkmasına rağmen halen inatla yazmaya devam ediyor ya ona sinir oluyorum.Burdan kimseyi direk suçlamıyorum ama melesef zaman zaman forumda bu şekilde gerginlik çıkaran yazıların olduğu da bir gerçek.Bence doğru olan; yazdığın yazıda çoğunluk ısrarla yanlış olduğu konusunda mesajlar yazıyorsa artık susmanın da bir erdem olduğunu bilerek o konu hakkında daha fazla ısrar etmemek gerekir.
    Yunus Bey,

Burada yazı yazan arkadaşların yaş ortalamasını alsak 30'dan fazla çıkar. "Bu konuda yazan hiç kimseyi kastetmeyerek söylüyorum", eğer bir insan hayatında bazı şeyleri hazmedememiş veya kendini belli bir noktaya getirememişse, biz veya siz ne yaparsak yapalım bildiği yolda ilerleyecektir.

Bakın kimse kimseye zorla araba satmıyor, hediye hiç etmiyor. Herkes belli fedakarlıklar yaparak veya emek sarfederek bir şeyler sahibi oluyor istisnalar hariç. Elbette herkes el emeği göz nuru aldığı arabasını beğenir ve sever. Ben toplamda 6 yıl punto kullandım 2 tane. Kimsede bana zorla aldırmadı. Ve bende bu arabaların bazı sorunları ve hassas noktaları olduğunu bilerek aldım. Punto'nun iç mekandaki malzeme kalitesi pek iyi değil demek ayıp bir şey midir? Bence değildir. Zaten bir sürü arkadaşımızın direksiyon kaplatacak adam araması veya teyp tuşu için kılı kırk yarmasıda buna dalalettir. Bunların olması kullanıcının hatası değildir, o malzemeyi utanmadan oraya monte eden fabrikanın hatasıdır. Her markanın bu tarz sıkıntıları yok mu? Elbette var.

2011 model arabamdan çıkan sesleri kesmek için kaç gün uğraştığımı, kaç metre bitüself vs. malzeme harcadığımı ben bilirim. Yinede tam olarak başaramadığımı da. Bir aracın 10.000 km bakımında tavan döşemesi, arka stopları, kapı gergileri, ön ve arka logoları garantiden değişiyorsa bu benim hatam mıdır? Annemin 2010 model Seat Ibiza'sıyla patikadan geçseniz bir gram tık sesi gelmemesi benim hatam mıdır? Söylemem ayıp mıdır? Ha ne vardır, Ibizanında iç kısmı gerçekten dümdüz ve estetikten uzaktır Puntoya göre.

Belki hatırlarsınız zamanda bir arkadaş vardı i20 sahibi, arabasının arka frenleri disk diye her akşam gelip burada çapsız çapsız konuşuyordu. O tarz insanlara zaten başta siz üyelerimiz müsamaha göstermiyor, ikinci defa tekrarlanırsa bizler de yönetim olarak kendilerine hayatta başarılar diliyoruz zaten. Ama kimseyide Puntosunu sattıktan sonra aldığı arabayı Puntodan daha iyi buluyor diye buradan gönderemeyiz.

Ama şu da var ki, her şeyi de bir anlatma şekli var. Şimdi ben desemki arkadaşlar gidip kendime sıfır km Mercedes A serisi aldım. Eminim birileri çıkıp diyecek neden Bravo almadın.

Aslında mevzu şu kadar basit. Fiat bu dünyadaki en iyi marka değil. Ama parasına ve sınıfına göre bazı araçları ortalama üstü, bazı araçlarıysa ortalama altı.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"