Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım astra kullanıcısydım 1,6 2009 model vardı klasik kasa şuanda punto evo kullanıyorum ve 2 aydır yeni clio kullanıyorum, madem kaliteyi anlamak istiyosun kapı dedin... Astra ile puntoyu yan yana getir, astranın arka kapısını aç kapat sonrada gidip puntonun arka kapısını aç kapat.. Kol elinde kalacak gibi oluyor işte kalite demek segment demek buradan başlıyor. He astra klasik çokmu kaliteli değil ama bence puntonun tamamile bi elden geçmesi gerekiyor eksiklikleri çok adam akıllı yapılırsa mükemmel bir araç olur bazı aksilikleri insana kafayı yedirtiyor. 3 yıla yakındırda punto kullanıyorum hem gp hem evo m vardı evo hala duruyor kesinlikle fiat karşıtı bir insan değilim yanlış anlaşılmasın ama başka markalarında hakları yenmemeli. İşe birde bu yönünden bak misal amcam sw hastasıdır. Fiat bayine girse Sw arabası yok adam akıllı bi suv yok ama opele girsen c segment astranın mevcut bi üst sınıf insignia mevcut adam bi modeli efsane yapıyor coupe 4 kapı sedan sw aynı şekilde reno da böyle meganeda tuttu her kasayı yapıyor her çeşit her yaş insana uygun her türlü motorlu araç üretiyor ve getiriyor. Mesela megane 600 hp lik rs de alabiliyosun 1.5 sw dizel aile otomobilide alabiliyosun koltuk ısıtmalı derinide alıyosun navigasyonunu cam tavanınıda fiatın elden geçmesi gereken dediğim şeyde tam buydu kalite bazında belli bir seviyede dandik dediğimden değil asla dandik değil daha kalitesiz markalar var fiat bunların önünde

Bende bravoyu severim beğenirimde sadece piyasası olmadığındna arka planda kalır 2,5 ay önce fiat bayine gittim babamla ortak bir araba alacaktık bordo sportstyle bravo istedim ama ben asla dizel sevmem almamda benzinli severim 1,4 tjet otomatik sordum ve artık benzinli otomatik getirmediklerini ve gelmeyeceklerini söylediler işte fiattan beklentilerin azaldığı noktada burada başlıyor tutulsun tutulmasın bi aracı piyasaya sürüyosan yok etmeyeceksin.

söylediklerinde haklısın ama bütün modelleri istiyorsan sadece fiat değil fiat grup altındaki alfa ya bakacaksın ki alfa ile opel i aynı cümle içinde bile geçirmem ben.ayrıca adam akıllı suv yok demişsin de mont ne oluyor ?fiyat olarak yüksek olabilir ama kalite olarak mokka+antara yı toplasan bir mont etmez neyse konu uzamasın herkesin zevkleri farklıdır ben opel i hiç sevmem almayıda düşünmem alan arkadaşlara hayırlı olsun