Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
araba varken otobüsle gitmek bence akıl işi değil bende marmaris e gidicem ayrıca kemer istanbul dan 738 km yani öyle aman aman çok bir yol değil 1000 km nin üstü olsa dediğiniz belki doğru olabilir şehiriçinde trafik var toplu taşıma kullan uzun yolda yorulursun otobüsle git ee o zaman bu arabalar ne işe yarıyacak ayrıca gittiğin yerde araba çok lazım oluyor mesela ben geçen sene çeşme ye gitmiştim 1 hafta kaldım ve iyi ki araçla gitmişim diyorum çünkü her yerini gezdim alaçatısın dan altınkum a boyalık tan bilinmeyen koylarına kadar eğer otobüsle gitsem sürekli mibibüslerle uğraşmak zorunda kalacaktım ki bide eşimde vardı yanımda o yüzden çok abartı değilse araba her zaman avantajdır kemer 738km lik bir yol keyfini çıkara çıkara mola vererek bence keyifli yolculuk olur tabi tek başınada olmamalı işte o zaman sıkıcı gidecek arkadaşa önerim asla otobüsle gitmesin araba hep lazım özellikle kemer de çok güzel koylar var orda minibüs ,otobüs falan uğraşılmaz
katılıyorummm bu arada arife günü izmire yola çıkıyorum oraları uzun yoldan saymıyorum çok yaptığım yollardır insan arabaya alışınca otobüs zor geliyor