2004-2005 i-vtec diye geçen civic kasası ülkemizde gayet tutulan ve hondacıların sorunsuzluk abidesi olarak gösterdiği bir araçtır. çoğunda sunroof mevcuttur ve araç kesinlikle boş bir araç değildir. 1.6 ların yakıtlarına baktığınızda da makul yakar..Emreciğim gerçekten uç örnekler veriyorsun. arkadaş benzinli 23-24 liralık bir araç almış sen ona bravo 1.6 multijet al diyorsun.yani insanlar bmv 320d alsa sen ona ne yaptın git bravo 1.6 multijet al diyeceksin diye korkuyorum. ayrıca alınmış mala hayırlı olsundan başka birşey söylenmez diye düşünüyorum. yukarıda Cemil kardeşimin yazdığı gibi araç biraz beyaz eşya şansı gibidir alırsın olmaz alırsın 15 sene sorunsuz binersin.yani konuyu açan arkadaşımız canının yanması ile bir başlık açmış araçta sorun yaşamayan arkadaşlarda yok öyle şey olur mu diyor.. iki tutum da son derece yanlış. biraz daha anlayışla konu açarsak ve bu açılan konulara yine anlayış çerçevesinde cevap verirsek eminim ki kimse kırılmayacak en azından kimsenin canı sıkılmayacak..